Boss

ERITYISADOPTIO
Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2005

28.7.2014
Onnea Bossille omaan kotiin!

29.12.2013
Boss on hyvin rauhallinen ja ystävällinen herrasmies. Koska Boss ei ole enää nuori, etsii se rauhallista kotia.

Boss on elänyt jo muutaman vuoden erään viipurilaisen kerrostalon rappukäytävässä. Sillä ei ole enää talossa omistajaa tai kotia, mutta muutama rapussa asuva ihminen on huolehtinut Bossin ruokkimisesta sen oman isännän kuoltua. Välillä Boss pääsee myös erään naisista kotiin nauttimaan hetkeksi elämästä ihmisten seurassa. Täällä kodissa on useita kissoja, ja Boss suhtautuu näihin kissoihin tyynen välinpitämättömästi.

Koska Bossista pääasiassa huolehtiva nainen on yksinasuva, ja hänellä on jo iso lauma kissoja hoidettavanaan, ei hän voi tarjota Bossille pysyvää kotia. Siksi meitä pyydettiin auttamaan, jos joku suomalainen voisi tarjota sympaattiselle Bossille kodin.

Tapasimme Bossin tarhan edustalla. Boss suhtautui erittäin rauhallisesti kaikkeen ympärillä tapahtuvaan: sen enempää me vieraat ihmiset kuin vieraat koiratkaan eivät saaneet Bossia hermostumaan.

Bossista huokuu aikamoista elämänviisautta. Se lienee nähnyt matkan varrella niin paljon kaikkea, että mikään ei tunnu sitä enää yllättävän. Boss on selvästi kuitenkin hyvin ihmisrakas koira, joten sen suurin toive on varmasti päästä edes eläkepäiviksi oikeasti kotiin asumaan. Sellaisen omistajan luo, joka huolehtii tulevista vanhuuden vaivoista, ja joka muutenkin haluaa elää Bossin tahtiin. Bossin takaosassa voi nimittäin jo nyt olla jotain hoidettavaa: sen takajalat ovat varsin lihaksettomat, mikä näkyy sen kävellessä.

Boss osaa kulkea hihnassa nätisti, ja muutoinkin poika vaikuttaa hyvin kiltiltä ja sopeutuvaiselta. Emme tiedä, paljonko Boss vielä nuortuu kotiin päästyään, mutta siihenkin tulee varautua, että elämä on kuluttanut Bossia jo kovin paljon. Kunpa Boss saisi kuitenkin vielä sen yhden mahdollisuuden onnelliseen loppuelämään kotioloissa, hoidettuna ja rakastettuna.

Viipurin koirat - Boss

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.