Pinkkis

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2013

9.5.2014
Pinkkis pääsi pomppaamaan omaan kotiin.

9.2.2014
Pinkkis on juuri niin suloinen tyttö kuin miltä näyttääkin! Pinkkiksestä varttuu vielä reipas ja valloittava nuori tyttö, joten Pinkkis etsii sopivan aktiivista kotia!

Pinkkis ja sen sisarukset Pilkku ja Pouta tuotiin Irinan tarhalle helmikuisena lauantaina. Olimme juuri silloin tarhalla käymässä, joten näimme, kun tämä pentujoukko tylysti jätettiin tarhalle. Yleensä meluisalle tarhalle joutuminen saa uudet pennut hämmentymään ja pelkäämään, mutta tämä sisarusparvi vaikutti olevan toista maata: hetken ihmettelyn jälkeen ne kaikki tulivat hakemaan silityksiä ja huomiota, eikä arastelusta ollut tietoakaan.

Pinkkis on mahdottoman suloinen tyttö vaaleanpunaisen nenänsä kanssa. Voi olla, että nenä siitä vielä tummuu, mutta ei se mitään, tämä tyttö valloittaa silti söpöydellään kaikki! Pinkkis on joka tavalla hyvin valloittava tyttö: iloinen, reipas, sosiaalinen ja selvästi kovin hellyyden kipeä.

Pinkkiksestä kasvaa ainakin keskikokoinen tyttö. Pinkkis etsii omistajaa, joka jaksaa touhuta koiransa kanssa riittävästi, ettei tyttö pääse tylsistymään ja keksimään omaa viihdykettä. Reippaana tyttönä Pinkkis sopeutuu varmasti monenlaiseen kotiin, niin maalle kuin kaupunkiin kuin lapsiperheeseen tai yksinelävän kaveriksi. Pääasia Pinkkiksen mielestä on, että ruokaa, rakkautta, rajoja ja riemua riittää!

Viipurin koirat - Pinkkis 1.3.2014

Viipurin koirat - Pinkkis ja Pilkku

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.