Naiki

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 10/2013

6.12.2014
Naiki sai kodin Keravalta.

28.10.2014
Naiki on alustavasti varattu hoitopaikkaansa.

16.8.2014
Kiltti Naiki sopisi mielestämme paremmin kotioloihin kuin tarhalle. Naikilla on selvästi aiempaa kokemusta ihmisistä, koska se osaa mm. istua käskystä.

Viipurin koirat - Naiki 2.8.2014

7.4.2014
Naikissa on jotain hyvin sympaattista. Se on iloinen, ihmisrakas ja reippaan oloinen tyttö, jolle toivoisi kovasti omaa ihmistä, jolle se voisi antaa kaikkensa.

Naiki oli korjattu talteen paikallisen koulun alueelta, jolla se oli asustellut. Nyt tyttö asuu Irinan tarhalla ja jakaa pienen aitauksen muutaman muun pennun kanssa. Mentäessä aitaukseen, lähestyy Naiki iloisesti, mutta rauhallisesti tervehtimään meitä. Tyttö on niin kovin onnessaan lyhyestä rapsuttelutuokiosta, ja siitä, että saa ylipäätänsä joskus nauttia ihmisseurasta, että tuntuu kurjalta jättää se ja toiveikas silmäpari tuijottamaan portin taakse. 

Naiki on nyt arviolta noin seitsemän kuukauden ikäinen. Mitään jättiläistä tästä tytöstä ei tule, vaan Naiki jäänee sopivan kompaktiksi keskikokoiseksi kaunottareksi. Naikilla olisi varmasti paljon annettavaa, kunhan se löytäisi ensin ihmisen, joka olisi puolestaan valmis tekemään kaikkensa tämän tytön vuoksi.

Viipurin koirat - Naiki

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.