Filia

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2014

18.11.2014
Filia haettiin omaan kotiin.

16.10.2014
Voi elämä mikä vipeltäjä! Filian hännän heilutuksesta ei loppua tule, kun poika tapaa ihania ihmisiä ja pääsee vielä syliinkin nauttimaan silityksistä!

Viisi pientä pentua ja emo löytyivät elokuussa pietarilaisesta roskasäiliöstä. Pennut olivat nälkiintyneitä ja likaisia, mutta onneksi paikalle sattui hyväsydäminen ihminen, joka halusi pelastaa karusti hylätyn pikkuperheen. Kaikeksi onneksi pennut selvisivät hyvän hoidon avulla ja ihan pian nämä vipeltäjät ovat valmiina muuttamaan omiin koteihin! Olgan tarhalla pennut saivat nimet LariskaFimaFilia, Foma ja Stepan. Emo sai hoitopaikan muualta, kuvissa on kuitenkin yksi kuva myös emosta.

Filia on oikea sydänkäpy. Häntä vispaten se tassuttaa luokse, ja se häntä heiluu niin kovasti, että pojan koko takapuoli keikkuu sen tahdissa. Tarvitseeko siis mainitakaan, että Filia on todella reipas, iloinen, suloinen ja sosiaalinen poika?

Filian mielipuuhaa ihmisten kanssa touhuamisen lisäksi on sisarusten kanssa riekkuminen. Leikki on pennun työtä, joten hyvä, että Filia saa tehdä sitä vielä koko sydämensä kyllyydestä! Pian koittaa kuitenkin aika, kun Filian pitäisi heittää hyvästit sisaruksille ja Olgan tarhalle. Onneksi Filialle on kuitenkin luvassa jotain paljon parempaa: oma ihana omistaja ja koti, kunhan joku onnekas vain valitaan Filian omistajaksi!

Pentujen emo on hieman kissaa isompi, joten mitään jättiläisiä näistä pennuistakaan tuskin kasvaa. Pienikin koira on kuitenkin aito koira ja tarvitsee samoja asioita kuin isommatkin: tapakasvatusta, runsaasti ulkoilua ja muuta koiramaista aktiviteettia. Filia haluaakin sellaisen kodin, missä nämä asiat otetaan tosissaan!

Viipurin koirat - Filia 11.10.2013

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.