Anfisa

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 2008

27.2.2014
Anfisa pääsi omaan kotiin.

Ensimmäisessä kuvassa Anfisa reilu tunti kotiintulon jälkeen.

"Kuva kertoo jo paljon. Anfisa on asettunut hienosti uuteen kotiin. Kaikki  kertoo, että Anfisaa on kohdeltu hyvin, myös ennen Olgan tarhavaihetta. Anfisa  nukkui yön  rauhallisesti, lenkillä on käyty jo monta kertaa, kulkee hihnassa hienosti, on kiinnostunut ympäristöstä ja hajuista, on sisäsiisti ja kertoo myös, milloin on syytä lähteä lenkille. Leikkiäkin on jo ollut.

Aika huikeaa. ISO kiitos Viipurin koirille, ja erityisesti tietysti Olgalle, jonka tarhalta Anfisa meille tuli. Koko luovutusprosessi oli hoidettu uskomattoman hyvin. Tosiaankin suurkiitos teille kaikille!"

27.1.2014
Symppis Anfisa on reipastunut tarhalla olonsa aikana. Anfisa olisi jo valmis muuttamaan omaan kotiin napostelemaan nameja ja ulkoiluttamaan isäntäänsä taikka emäntäänsä.

Viipurin koirat - Anfisa 25.1.2014

11.5.2013
Anfisa on ystävällinen, vähän varovainen tyttö. Kovasti tyttö haluaisi tehdä tuttavuutta, ja pienen harkinnan jälkeen Anfisa uskaltautuukin jo rapsuteltavaksi.

Anfisa oli löytynyt mökkialueelta. Sen nisät olivat täynnä maitoa, mutta etsinnöistä huolimatta Anfisan pentuja ei löytynyt mistään. Ehkä pennut olivat syntyneet kuolleina, tai ehkä joku oli hylännyt koiraemon ilman pentujaan - kukaan ei tiedä. Anfisa pääsi kuitenkin Olgan luo turvaan, jossa sen nisätulehdus hoidettiin kuntoon ja tyttö sterilisoitiin.

Anfisa vaikuttaa hyvin kiltiltä tytöltä. Joukko vieraita ihmisiä sai Anfisan hieman jännittämään ja pitämään aluksi pientä etäisyyttä meihin. Mutta rauhallisen juttelun ja lähestymisen avulla Anfisa uskaltautui rapsuteltavaksi, ja tytön lempeä ilme kertoi, että ihmisten seura oli lopulta kovasti sen mieleen. Toisten koirien kanssa Anfisa tulee toimeen sujuvasti.

Anfisa muistuttaa ulkoisesti jonkin verran beaglea, mutta korkeutta sillä on puhdasrotuista beaglea enemmän. Jotain ajokoiraa Anfisasta takuulla löytyy, joten uudessa kodissa tulee varautua siihen, että metsän tuoksut voivat helposti houkutella Anfisan mukaansa. Vapaana pidettävää koiraa Anfisasta ei siis todennäköisesti tule.

Anfisa on luonteeltaan varsin rauhallinen koirarouva. Mitä kaikkea on elämässään ehtinyt nähdä, sitä emme tiedä. Mutta kovasti toivomme, että Anfisan elämä muuttuisi aiempaa valoisammaksi, ja tämä vähän ujo tyttö löytäisi omistajan, joka sitä ei koskaan enää hylkäisi. Anfisan rokotukset ovat jo kunnossa, joten enää Anfisalta puuttuu se oma koti Suomesta.

Viipurin koirat - Anfisa

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.