Dari

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

9.1.2014
Dari sai kodin Oulusta.

21.11.2013
Dari on sympaattinen ja aurinkoinen tyttö! Se pelastettiin veteen heitetystä säkistä viime hetkellä, ja tyttö odottaa nyt kotihoidossa lopullista kotiaan.

Darin ja siskonsa Daran elämä meinasi päättyä ennen se ehti kunnalla alkaakaan. Viipurilainen mies oli löytänyt merestä sinne juuri heitetyn säkin, jossa kaksi koiranpentua taisteli henkensä puolesta. Säkistä löytyi kaksi suloista siskosta, Dara ja Dari. Mies otti pennut luokseen odottamaan uutta kotia, ja kovasti hän toivoisi kotien löytyvän Suomesta.

Siskosten hoitajan mukaan traumaattinen säkkikokemus on jo haihtunut tyttöjen mielestä, ja ne ovat iloisia ja sosiaalisia pentuja, kuten niiden kuuluukin olla! Dari elää nyt usean muun koiran sekä kissan kanssa, joten tyttö haaveilee kovin kovasti siitä, että se pääsisi jonkin ihmisen omaksi silmäteräksi ja huomion keskipisteeksi. Darin rokotuksetkin ovat jo voimassa, joten vain lähtölupa Suomeen puuttuu!

Viipurin koirat - Dara & Dari

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.