Dara

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

9.1.2013
Daran pelastanut viipurilaismies päätti pitää sen itsellään.

21.11.2013
Iloinen ja sosiaalinen Dara etsii kotia! Se pelastettiin veteen heitetystä säkistä viime hetkellä, mutta tyttö tuntuu toipuneen koettelemuksestaan hyvin.

Daran ja siskonsa Darin elämä meinasi päättyä ennen se ehti kunnolla alkaakaan. Viipurilainen mies oli löytänyt merestä sinne juuri heitetyn säkin, jossa kaksi koiranpentua taisteli henkensä puolesta. Säkistä löytyi kaksi suloista siskosta, Dara ja Dari. Mies otti pennut luokseen odottamaan uutta kotia, ja kovasti hän toivoisi kotien löytyvän Suomesta.

Siskosten hoitajan mukaan traumaattinen säkkikokemus on jo haihtunut tyttöjen mielestä, ja ne ovat iloisia ja sosiaalisia pentuja, kuten niiden kuuluukin olla! Dara elää nyt usean muun koiran sekä kissan kanssa, joten tyttö haaveilee kovin kovasti siitä, että se pääsisi jonkin ihmisen omaksi silmäteräksi ja huomion keskipisteeksi. Daran rokotuksetkin ovat jo voimassa, joten vain lähtölupa Suomeen puuttuu!

Viipurin koirat - Dara & Dari

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.