Rene

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

25.9.2015
Renen keuhkot olivat vaurioituneet niin pahoin, että pieni Rene oli päästettävä ikiuneen.

5.9.2015
Rene pääsi reipastumaan ja opettelemaan kotikoiran taitoja Turkuun.

Renen kyselyihin vastaa Mona. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Monaan yhteyttä sähköpostitse moona.terese@gmail.comTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

10.7.2015
Rene ei vielä oikein ymmärrä, että elämä ja uudet tuttavuudet ovat oikeasti kiva juttu. Olisiko sinusta Renen rohkaisijaksi?

Rene ja sen kymmenen sisarusta hylättiin yhtenä porukkana Irinan tarhalle. Ne löytyivät Viipurin laitamilta ja saivat autokyydin tarhalle. Kuka lie hylännyt tämän suuren pentueen, mutta onni onnettomuudessa on se, että nyt sisarusparvella on mahdollisuus löytää omat kodit. Ja siinä työtä riittäkin, että kaikki yksitoista löytävät arvoisensa kodin. Renen sisarukset ovat RoniRemuRiikaRicoRositaRiannaRheaRosaRania ja Rina.

Koko sisarusparvi on vähän ujoja pentuja, ja Rene kuuluu ujoimpiin pentuihin. Uroksista se on selvästi arin. Rene ei uskalla tulla ulos kopista lainkaan niin kauan kuin vieraita ihmisiä on pentujen aitauksessa. Kuvaamista varten kaivamme sen ulos kopista, ja sylissä oleminen onkin Renestä kovin jännittävää.

Olisiko sinusta Renen omaksi ihmiseksi? Sellaiseksi, joka rauhallisesti opastaen osaa kertoa Renelle, että maailma on oikeasti mukava paikka. Ja että elämässä tulee vielä eteen paljon ihania ja iloisia asioita, jotka varmasti myös Renestä muuttuvat mukaviksi, kunhan seurana on turvallinen ja tuttu ihminen. Ja mielellään myös koirakaveri, jonka malli voi olla hyvinkin tärkeä osa Renen reipastumista.

Renestä kasvaa aikuisena keskikokoinen poika. Se tulee kaipaamaan sitä kaikkea, mitä jokainen koira kaipaa: mielekästä yhteistä tekemistä omistajansa kanssa, reippaita seikkailuja lähimetsissä ja kaduilla, kaikkeen uuteen ja mielenkiintoiseen tutustumista. Sitä ennen se kaipaa kuitenkin rauhallista totuttelemista arkiseen elämään ja uusiin ympäristöihin, jotta Rebe pääsee huomaamaan, ettei tässä maailmassa olekaan niin kauheasti asioita, joita tarvitsee jännittää. 

Viipurin koirat - Rene 15.8.2015

Viipurin koirat - Rene 6.7.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.