Lukjan

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2011

11.4.2012
Partainen Lukjan sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

15.3.2012
Lukjan on varsinainen hurmuri. Maailmanmiehen elkein se juoksee häntä pystyssä ympäri pentutaloa ja partainen kuono puruissa säntää pussailemaan tulijoita.

Lukjan oli löydetty erään kerrostalon rappukäytävästä. Ehkä poika oli hakeutunut sinne lämmittelemään, tai ehkä joku perhe oli ottanut suloisen pennun hetkeksi, mutta kyllästynyt siihen alta aikayksikön ja työntänyt pojan oven raosta käytävään. Hyväsydäminen talon asukas soitti kuitenkin Irinalle ja Lukjan käytiin poimimassa talteen.

Nyt Lukjanin harrastuksiin kuuluu pienet painiottelut pentukavereiden kanssa, kilpajuoksu lelujen perässä, ruokanappuloiden ahmiminen ja kesken kaiken simahtaminen. Vielä Lukjanin elämä on huoletonta touhottamista, mutta mitä kauemmin poika joutuu tarhalla asumaan, sitä varmemmin alkaa riemu pojan elämästä kadota.

Jos uskot voivasi tarjota Lukjanille turvallisen ja onnellisen koiranelämän seuraavaksi yli kymmeneksi vuodeksi, ole yhteydessä koiravaraajiimme! Lukjanin arvioidaan syntyneen joulukuun puolessavälissä 2011 ja poika voi matkustaa Suomeen jo pian.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.