Josie

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2015

15.3.2016
Josie ei valitettavasti selviytynyt.

6.2.2016
Kaunis vaalea Josie katselee tutkivasti tarhavieraiden suuntaan. Josie on vielä hiukan varovainen uusien ihmisten suhteen, mutta kovasti tytön tekisi mieli tulla tutustumaan.

Kymmenet ilosta pakahtuvat pennut ryntäävät kilpaa portille tarhavieraiden astuessa sisälle pentutaloon. Hieman kauempana vilinästä seisoo kaunis vaalea pentu, joka kurottelee kaulaansa ja katselee tarkkaavaisena ihmisiä. Josiella ei ihan riitä rohkeus hakemaan rapsutuksia, mutta tyttö jää kuitenkin lähelle pörräämään sen sijaan, että painelisi koppiin piiloon. Josien saa myös melko vaivattomasti nostettua syliin rapsuteltavaksi ja kuvattavaksi, ja lämmin sylihoito usein tekisikin varmasti ihmeitä tytölle.

Josien menneisyys on tuntematon. Varmaa on vain, että Josien ainoa mahdollisuus parempaan elämään on löytää loppuelämän koti Suomesta, sillä muuten kohtalona voi olla ankea koiratarhaelämä. Uusi elämä tuo tullessaan paljon uutta opeteltavaa, sillä kotikoirana olosta Josie on tähän asti saanut vain haaveilla. Niinpä herkkä kaunotar etsii ihmistä, joka on valmis antamaan Josien kaltaiselle varovaiselle pennulle aikaa ja kärsivällisyyttä - sekä rakkautta ja huolenpitoa aina tytön elämän loppuun saakka.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.