Unski

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 6/2013

14.11.2013
Unski sai kodin Viipurista.

20.10.2013
Ujostelut ovat historiaa! Unskista on kasvamassa reipas ja iloinen poika, joka haaveilee vain pikaisesta kutsusta omaan kotiin.

Vaikka Unski ennen vähän ujosteli vieraita, ei enää sellaisesta ole tietoakaan. Unski on reipas, iloinen ja ystävällinen poika, joka juoksee innoissaan vastaan ja haluaa kovasti huomiota ja silityksiä!

12.9.2013
Unskia vielä vähän ujostuttaa uudet tilanteet, mutta nameja jaettaessa pieni poika tulee reippaasti hakemaan oman osansa.

Unski häärii ja pyörii pentuaitauksen vilinässä. Se vaikuttaa iloiselta pennulta, joskin sitä uudet ihmiset vähän jännittävät. Syliin pikkuisen saa helposti kaapattua, ja eihän näin suloista pentua raaskisi takaisin maahan edes laskea. Hetken kuluttua Unski tulee jo paljon reippaampana nuuhkimaan, varmaankin huomattuaan, että eihän se sylissä oleminen hullumpi juttu ollutkaan. Pienen Unskin suurin toive olisikin löytää oma lämpöinen koti ennen lähestyvää talvea, jossa se saisi viettää loppuelämänsä rakastettuna perheenjäsenenä.

Unskin tuleva koti varautuu opettamaan pienelle kotikoiran elämään tottumattomalle pojalle hyväkäytöksisen kotikoiran tapoja. Mieti seuraavat 10 vuotta eteenpäin; onhan pojalle vielä silloinkin tilaa elämässäsi? Unskin vanhemmista ei ole tietoa, joten tuleva koko jää arvailujen varaan.

Viipurin koirat - Unski

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.