Mathias

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2016

6.12.2016
Mathias sai kodin Viipurista.

12.11.2016
Mathias rakastaa ihmisiä ja vaikuttaa luonteeltaan hyvin sosiaaliselta pojalta. Mathias olisikin jo pian valmis muuttamaan ikiomaan kotiin Suomeen!

Mathias sisaruksineen hylättiin emonsa Nevian kanssa Irinan tarhalle syksyllä. Pennut ovat nyt vahvistuneet ja kasvaneet sen verran, että ne ovat valmiita valloittamaan itselleen omat kodit ja ihmiset. Mathiaksen sisaruksia ovat Mauski, Mysti ja Megan.

Mathias elää sisaruksineen ja muutaman muun pennun kanssa pienessä häkissä Irinan tarhan edustalla. Mathias ilostuu ihmisistä valtavasti ja häntä heiluen kirmaa jaloissa kuin viimeistä päivää. Sylissä Mathias istuu alkuun hieman ihmetellen, mutta jo pian rentoutuu ja toteaa lämpimän sylin olevan aika mukava paikka. Mathias vaikuttaa hyvin reippaalta, avoimelta ja ihmisrakkaalta pennulta, joten se voisi soveltua monenlaiseen kotiin ja ympäristöön. Tärkeintä on kuitenkin löytää sellainen ihminen, jolla riittää aikaa ja kärsivällisyyttä pienen pojan uuden elämän alkutaipaleelle. Kotikoiran elämä on pienelle Mathiakselle aivan uutta ja jännittäviä asioita tulee taatusti vastaan. Reippaalla kannustuksella ja positiivisella vahvistamisella päästään pitkälle.

Mathiaksesta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Emo Nevia on kooltaan noin 55-60 cm ja sen rotuperimässä saattaa olla hippunen saksanpaimenkoiraa. Oli miten oli, Mathiaksesta kasvaa varmasti komea ja hieno koirapoika, kunhan sen hyvinvoinnista, liikunnasta ja peruskoulutuksesta huolehditaan. Pikkuinen Mathias haluaisi jo pian sanoa heipat kylmälle tarhalle, toivottavasti omaa kotia ei tarvitse odottaa liian kauaa.

Viipurin koirat - Mathias 16.11.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.