Tarmo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2012

16.2.2013
Tarmo sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

13.12.2012
Tarmo ei ole ihan mikään mitätön pentu: näillä jykevillä tassuilla ja tällä leveällä kuonolla kehtaa kyllä näyttäytyä vaikka missä!

Eräs paikallinen eläinten ystävä oli löytänyt Tarmon, Taimin ja Tyynen piileskelemästä hylätyn kerrostalon kellarista. Ujosti kolmet tummat olivat tuijottaneet häntä hämärässä oviaukossa, ja hetken houkuttelun jälkeen hän oli saanut pennut yksitellen kiinni ja autoon. Kotiinsa hän ei pystynyt ottamaan kolmea isoa pentua, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kuljettaa ne kaikki Irinan tarhalle.

Tarmo on varsin jyhkeä pennunalku. Tassut ovat sen verran valtavat ja kuono sen verran tukeva, että ihan pieneksi mieheksi Tarmo ei tule jäämään. Tarmon voisikin kuvitella sopivan parhaiten ympäristöön, missä riittää tilaa myös ulkona: oma piha vahdin pitämistä varten olisi varmasti tämän pojan haaveissa. Toki muistakin vaihtoehdoista voidaan keskustella, kunhan kodissa on varauduttu siihen, että Tarmosta voi varttua isokokoinen ja ehkä paljon omaakin tahtoa omaava nuorimies.

Tarmo on vielä hieman ujo, mutta mitä nopeammin poika pääsee pois tarhalta, sitä nopeammin myös ujous karisee. Rokotustensa puolesta Tarmo olisi valmis matkustamaan Suomeen jo hyvin pian.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.