Arina

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2010

20.2.2013
Arina sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

6.7.2012
Ystävällinen Arina on hyvin seurallinen tyttö. Kun aitaukseen menee, voi olla varma, että Arina laukkaa heti vastaan ja painautuu kylkeen kiinni.

Arina oli pyörinyt useamman viikon yksinään erään kerrostaloalueen liepeillä, kunnes joku asukkaista oli päättänyt kuljettaa kiltinoloisen tytön Irinan tarhalle. Huhtikuusta lähtien Arina on odotellut siellä uutta kotia, mikä ei ihan helppoa valitettavasti ole: mustat koirat tuntuvat löytävän koteja kovin huonosti varsinkin Venäjältä.

Luonteensa puolesta Arina valloittaisi kyllä melkein kenet vaan: tyttö vaikuttaa hyvin luottavaiselta ja avoimelta. Arina on myös oikein iloinen tyttö, mutta ei kuitenkaan mikään ylivilkas tapaus: nätisti tyttö rauhoittuu heti, kun saa luokseen mukavan, rapsutuksia tarjoavan ihmisen. Silloin Arina painautuu aivan kylkeen kiinni ja tarjoaa tassuaan.

Arina asuu samassa aitauksessa muutaman uroksen ja yhden nartun kanssa. Arina vaikuttaa tulevan kaikkien kanssa juttuun hyvin.

Kukaan ei tiedä, onko Arina asunut koskaan kenenkään kotona. Hihnassa käveleminen, sisäsiisteys, yksijääminen ja muut arkipäiväiset asiat voivat siis olla tytölle aivan uusia, ja ne kaikki pitää jaksaa sille opettaa kuin pennulle.

Arina olisi jo omasta puolestaan aivan valmis muuttamaan Suomeen, joten enää puuttuu se kiva ja reipas koti, jossa halutaan tarjota Arinalle koiramaista, onnellista elämää seuraavat ehkä yli kymmenen vuotta.

Katso video Arinasta:

Viipurin koirat - Arina

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.