Adina

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 1/2014

26.3.2017
Adina sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

5.1.2017
Iloinen, reipas ja niin kovin ihmisrakas Adina on ehtinyt asua tarhalla jo kaksi vuotta! Eikö olisi jo Adinankin aika päästä omaan kotiin?

Adinan mieli ei masennu eikä energia hiivu, vaikka kuukaudet ja vuodet vierivät. Tarhakaverit ovat ehtineet vaihtua moneen kertaan, ja aina Adina on joutunut katsomaan perään, kun muut koirat on pakattu autoon ja matka omaan kotiin on alkanut. Tuntuu harmilliselta, ettei kukaan tätä loputtoman iloista ja ystävällistä tyttöä halua kotiinsa.

Aktiivinen Adina etsii samanlaista omistajaa. Ihan varmasti tyttö olisi mielissään myös yhteisistä harrastuksista. Adina pärjännee mainiosti ainoana koirana, tai sitten mukavan poikakoiran kaverina. Toisten tyttöjen kanssa saattaa sen sijaan tulla sanomista.

Vuosi vaihtui ja jälleen kerran pidämme toivoa kovasti yllä: tämän on oltava se vuosi, kun Adina pääsee vihdoin omaan kotiin!

11.6.2015
Adina on todellinen touhutyttö vailla vertaa!

Vietimme hetki sitten viikonlopun Viipurissa Irinan tarhalla talkoillen. Tuo viikonloppu oli Adinan mielestä varmasti parasta, mitä sille on tapahtunut pitkään aikaan. Kahtena päivänä ihmisiä, jotka rapsuttivat ja leikkivät! Adina osallistui innokkaana aitauksensa siivoukseen kantamalla lelujaan pois haravan ja harjan tieltä, tarkistamalla juoma-astiansa veden puhtauden hyppäämällä sinne tassuineen ja pöllyttämällä uutta kuiviketta ympäriinsä. Ahkera apulainen sai palkaksi uuden vinkupallon ja siitä tyttö riemastuikin aivan valtavasti! Suu naurussa Adina juoksi ympäri pientä aitaustaan palloa vinguttaen. Adina osasi myös hienosti tuoda pallon ihmiselle heitettäväksi. Voi kumpa olisi vain ollut enemmän tilaa leikkeihin.

Aikansa pallon kanssa ilakoituaan, rauhoittui tyttö hellittäväksi. Adina on ainakin omasta mielestään aivan sylikoiran kokoinen. Siinä tyttö köllötteli vatsa pystyssä silmät kiinni rapsutuksista nauttien ja autuaasti huokaillen. Välillä piti kurottautua suikkaamaan pusu rapsuttajalle kiitokseksi. Adinaa sai halata ja rutistaa, ja jos kehtasi hetkenkään lepuuttaa käsiään, läpsäisi tyttö tassullaan pyytäen jatkamaan.

Adinaa kultaisempaa ja iloisempaa koiraa saa hakea. Sillä on kerrassaan palava halu tehdä asioita ihmisen kanssa ja ihmisten huomio ja hellyys on ehdottomasti parasta mitä se tietää. Toiseksi parasta ovat vinkupallot ja ihmisen taskusta löytyvät herkut. Adinalla on paimenkoiran luonne ja se suorastaan odottaa, että ihminen pyytää sitä tekemään asioita. Tyttö varmasti nauttisi suunnattomasti jonkin lajin harrastamisesta tai vaikka ihan temppujen opettelusta kotioloissa. Adinalla on suuri sydän täynnä rakkautta ihmistä kohtaan ja valtavasti intoa ja energiaa. Nyt tarvitaan enää ihminen joka ottaisi vastaan kaiken sen varauksettoman rakkauden, tutustuttaisi Adinan kotikoiran tapoihin ja antaisi tytölle sen ansaitseman elämän täynnä touhua, hellyyttä ja herkkuja.

Viipurin koirat - Adina 3.1. & 13.6.2015

20.12.2014
Adina on reipas ja seurallinen tyttö. Se haluaa kovasti huomiota ja Adina nauttiikin kaikkein eniten siitä, jos se pääsee pieneksikin hetkeksi kainaloon rapsuteltavaksi.

Adina vaikuttaa hyvin avoimelta ja reippaalta tytöltä, joka ei tiedä maailmassa mitään parempaa asiaa kuin ihmisten huomio. Paitsi ehkä ruoka. Toisista koirista Adina ei niin välitä, ei ainakaan silloin, jos ne yrittävät tulla jakamaan ihmisten huomiota tai Adinan rakastamia herkkuja.

Adina on vielä hyvin nuori tyttö, joten sillä on koko elämä edessä. Toivomme, että se elämä olisi mahdollisimman hyvä, eikä Adina joutuisi sitä pitkään viettämään tarhaoloissa. Adina asuu nyt Irinan tarhalla, missä sillä on seurana lukuisia muita koiria, mutta ihmisiltä saatu huomio on varsin rajallista. Ja sitä ihmisten huomiota Adina kuitenkin niin kovasti haluaisi.

Adina lienee kotioloissa kohtuullisen aktiivinen tyttö, joten ihan pelkäksi sohvankoristeeksi sitä ei kannata haaveilla. Reippaaksi lenkkikaveriksi Adina sopisi kuitenkin mitä parhaiten. Ihan varauksetta emme suosittele sitä toisen nartun kaveriksi, mutta uroksen kaverina Adina menisi todennäköisesti mainiosti. Ja myös koti ainoana koirana sopinee Adinalle, sille kun ihmisten seura tuntuu olevan toisia koiria selvästi tärkeämpää.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.