Auri

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

12.9.2015
Auri ei selviytynyt.

2.9.2015
Ilopilleri Auri ei tiedä mitään parempaa kuin ihmiset. Auri on häkellyttävän ihana pentunen, vaan mistähän sille löytyisi rakastava koti ennen talvea?

Viipurissa asuvat ihmiset eivät juurikaan omin varoin leikkauta koiriaan ja ne saavat usein juoksennella vapaina kylillä. Niinpä ei aikaakaan, kun eräs äitikoira oli jälleen tiineenä. Iso ja pörröinen pentue näki maailman ensimmäisen kerran keväällä. Pojat löysivät kodit itselleen, mutta ilman Irinan apua kasvava tyttölauma olisi luultavasti lähetetty pian etsimään onneansa jostain muualta. Emokoira vietiin steriloitavaksi ja seitsemän koditonta pörröpäätä matkasivat Irinan koiratarhalle. AnnikaAnnukkaAbby, AmyAgnes, Auri ja Alli ovat valmiita oman kodin valloitukseen!

Pörröisiä hapsukorviaan höristelevä Auri on vastustamaton näky aitaa vasten seisoessaan. Auri ottaa vieraat ihmiset vastaan suurella ilolla eikä pieni pentu tunnu tietävän mitään parempaa kuin ihmiset. Siskojensa tapaan syliin ottaminen on vähän jännittävää puuhaa ja tytön isot hapsukorvat piiloutuvatkin kiireesti pään taakse piiloon. Pieni jännitys ei kuitenkaan estä suukkojen antamista. Auri vaikuttaa reippaalta, avoimelta ja sosiaaliselta tytöltä, joka tahtoisi pian pois tarhalta.

Pennut ovat mitä todennäköisemmin saaneet viettää pentuaikansa emonsa parissa. Niillä on ollut koti ja suurin osa pennuista on reippaita ja uteliaita ihmisten suhteen. Asumuksena on kuitenkin saattanut toimia pikemminkin ulkotarha kuin sisätilat kodinomaisessa ympäristössä. Liikaa sylittelyä pennut tuskin ovat ainakaan saaneet, sillä suurinta osaa vähän ihmetyttää sylissä oleminen.

Auri on suloinen pentu, joka ei halua joutua enää milloinkaan vaihtamaan kotia. Tytön toiveissa onkin löytää sitoutunut ja rakastava ihminen, joka jaksaa panostaa pennun sopeuttamiseen eikä heitä hanskoja tiskiin vastoinkäymisten edessä. Nuori tyttö tulee tarvitsemaan riittävästi liikuntaa, mielekästä tekemistä, koulutusta sekä omistajansa seuraa. Mieti siis tarkoin, onhan sinulla aikaa Aurille ainakin seuraavaksi yli kymmeneksi vuodeksi. Jos olet 100-prosenttisen varma päätöksestäsi, Auri odottaa jo innoissaan kuulevasi sinusta!

Aurista kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.