Hile

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 45 cm, 15 kg)
Syntymäaika: 8/2015

24.9.2016
Hile sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

10.1.2016
Hile on vauhdikas mimmi, joka ei turhia aikaile tai tuumaile. Suoraan syliin ja pussaamaan, se on Hileen motto!

Kaunis Hile tulee pieni häntä viuhuen tervehtimään kaikkia pentutaloon tulijoita. Hile ei kertakaikkiaan tiedä, miten päin olisi, kun saa ihania vieraita! "Syliin syliin" se tuntuu sanovan, kun se hyppii vasten ja huomiota saadakseen nappaa myös vähän lapasesta kiinni. Hile on valloittava tyttönen, joka vaikuttaa hyvin avoimelta ja reippaalta pennulta.

Hile asuu nut Irinan tarhalla isossa pentulaumassa. Sen aika kuluu muiden pentujen kanssa touhutessa, mutta ihmisseuraa ei silti tunnu voittavan mitään. Hile vaikuttaa aktiiviselta tytöltä, joten pelkäksi sohvankoristeeksi Hile ei kuitenkaan halua muuttaa. Sellainen koti, jossa päivittäiset pitkät lenkit, kenties silloin tällöin koirapuistoilu ja päivittäin myös arkitottelevaisuuden opettelu kuuluvat suunnitelmiin, olisi Hileen haaveissa. Hileestä kasvanee keskikokoinen tyttö, ei välttämättä aivan suurimmasta päästä, vaan Hile voi hyvinkin jäädä alle 20-kiloiseksi.

Hile on valmis matkustamaan uuteen kotiin ja toivommekin kovin, että voisimme jo seuraavalla tarhamatkalla viedä pienelle ilouutisia omasta kodista. Reippaana tyttönä Hile sopeutunee niin kaupunkiin kuin maallekin - juuri se oikea omistaja on tärkein asia.

Viipurin koirat - Hile 28.11.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.