Ottilia

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2012

17.4.2012
Ottilia sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

11.4.2012
Ottilia ottaa pentutaloon tulijat vastaan ystävällisesti, mutta rauhallisesti. Tyttö istahtaa eteen ja tapittaa suoraan silmiin: sinäkö minut tulit nyt vihdoin hakemaan?

Ottilia oli tuotu Irinan tarhalle, kun kukaan muukaan ei ollut pentua huolinut. Ottilian sisarukset olivat päässeet emokoiran omistajan naapurustoon, mutta Ottilialle ei ottajaa ollut enää löytynyt. Niinpä tyttö joutui tarhalle odottamaan omaa kotiaan - tai ehkä jopa pääsi, parempi kohtalo se on tarhalle kuin kadulle joutua.

Ottilia on tuumivaisen oloinen tyttö. Kun muut pennut höseltävät ja roikkuvat lahkeissa, tyytyy Ottilia odottamaan vuoroaan vähän sivummalla. Mutta heti kun tytön pyytää luokse, tassuttaa se paikalle iloisesti ja on kovin onnessaan saadessaan huomiota ja rapsutuksia. Ehkäpä Ottiliakin muuttuu silti vilkkaammaksi päästyään riehakkaampien pentukavereiden jaloista omaan kotiinsa, huomion keskipisteeksi.

Ottilia tuskin jää miksikään kirpunkokoiseksi koiraksi, joten uuden omistajan tulee olla sellainen, jolle kelpaa vähän isompikin koira. Voi olla, ettei Ottiliasta lopulta kasva mitään jättiläistä, mutta ainakin vielä kovin tukevat tassut antavat viitteitä siitä, että niinkin voi käydä.

Ottilialta puuttuu se mukava omistaja, joka jaksaa panostaa onnellisen koiranelämän tarjoamiseen tytölle seuraavat yli kymmenen vuotta. Jos uskot olevasi se oikea omistaja ihanalle Ottilialle, ole yhteydessä koiravaraajiimme! Ottilia voi muuttaa Suomeen jo pian.