Andy

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2017

31.12.2017
Kaunis, mutta hiukan ujo Andy olisi valmis jättämään tarhaelämän taakseen. Löytyisikö Suomesta kotia tälle hellyttävälle pojalle?

Andy pyörii uteliaana aitauksessa ihmisten ympärillä. Syliin ja kuvattavaksi joutuminen meinasi olla Andylle liikaa, mutta hetken se malttaa kuitenkin olla sylissä kuvattavana. Monen kohtalotoverinsa tavoin Andy päätyi loppuvuodesta Irinan tarhalle. Missä Andy on viettänyt elämänsä siihen asti emme tiedä. Andy kaipaisi kotiin, jossa herkälle pojalle olisi ymmärrystä tarjolla. Andy on hivenen arka eikä pojan elämä tähän saakka ole varmastikaan ollut kovin ruusuinen. Andy on kiltti ja vaikka sitä jännittääkin se tyytyy tilanteeseen. 

Oikeanlaisessa kodissa Andy varmasti pärjäisi. Koti ydinkeskustassa ei välttämättä olisi Andyn mieleen, mutta rauhallinen taajama ja ennen kaikkea rauhallinen, varma omistaja joka on valmis tukemaan Andya kotikoiran alkutaipaleella saisi varmasti tämän kauniin pojan ulos kuorestaan ja nauttimaan elämästä. Mitä nopeammin Andy pääsisi omaan kotiin, sen parempi tulevaisuus sillä olisi edessään. Elämä tarhalla ei ole helppoa. Jos Andy jää tarhalle kasvamaan, voi hyvinkin käydä niin että sen kodinsaantimahdollisuudet heikkenevät kuukausi kuukaudelta ja Andy jää arkana koirana elämään tarhalle.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus