Sinna

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2011

17.9.2012
Sinna sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

12.8.2012
Sinna on ystävällinen ja rauhallinen nuori tyttö, joka tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Sinna on laumassa enemmän pahnanpohjimmainen kuin päällepäsmäri.

Sinna oli vaellellut viipurilaisella kesämökkialueella koko kesän. Heinäkuun loppupuolella eräs tytön touhuja seuraillut nainen päätti kuljettaa Sinnan Irinan tarhalle, jotta mukava ja ystävällinen tyttö saisi mahdollisuuden omaan kotiin, eikä sen tarvitsisi jäädä odottamaan syksyn ja talven tuloa hiljentyvälle mökkialueelle.

Sinna on ihmisiä kohtaan hyvin ystävällinen ja lempeä. Rauhallisesti Sinna tulee hakemaan rapsutuksia ja vaikuttaa siltä, että se jäisi siihen mielellään vaikka loppupäiväksi. Vilkkaammat ja huomiohakuisemmat koirat säntäilevät kuitenkin vähän väliä väliimme, ja Sinna päättää siirtyä sivummalle, sillä se ei selvästi halua aloittaa kiistelyä ihmisten huomiosta.

Tällä hetkellä Sinna näyttää tulevan hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Se vaikuttaa tasapainoiselta, ystävälliseltä ja sosiaaliselta tytöltä, joka kaipaisi kovasti ihmisten seuraa ja silityksiä. Nuorena tyttönä se voi kuitenkin muuttua kotioloissa huomattavasti nykyistä vilkkaammaksi, joten uuden omistajan tulee olla valmis paitsi ahkeraan lenkkeilyyn tytön kanssa, myös käytöstapojen opettamiseen ja kaikenlaisen sallitun puuhailun keksimiseen tytölle.

Sinna voisi matkustaa Suomeen vaikka heti.

Katso video Sinnasta:

Viipurin koirat - Sinna

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.