Lotte

Sukupuoli: narttu
Koko: jää pieneksi keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2019

2.7.2019
Lotte sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

25.6.2019
Reipas ja ihmisrakas Lotte on mahtava tapaus. Helposti syliin mahtuva Lotte on onnensa kukkuloilla kun pääsee nauttimaan huomiosta yksinoikeudella!

Pieni ja terhakka Lotte kipittää häntä kippuralla vastaanottamaan vieraita. Ihmiset ovat Loten mielestä ihania ja tyttö on vieraiden edessä sulaa vahaa. Lotte asustaa Irinan tarhalla pienessä pentuaitauksessa jakaen tilan useamman muun pennun ja nuoren koiran kanssa. Vaikka kokoa ei olekaan kovin paljoa Lotelle suotu, ei itsevarma tyttö jää muiden jalkoihin. Sylissä Lotte on kuin kotonaan ja on selvästi tottunut ihmisten käsittelyyn. Vaikka luottavaisen Loten menneisyydestä ei olekaan tietoa, on Lotte varmasti saanut elää jonkinlaista elämää ihmisten parissa, sillä näin reipas ja avoin se tuskin muuten olisi. 

Reipas Lotte haluaisi jo pian jättää tarhan taakseen. Lotte etsii omistajaa, joka on valmis opastamaan tyttöä erilaisten taitojen, kuten sisäsiisteyden, hihnassa kulkemisen ja yksin olemisen kanssa. Lotella ei välttämättä ole aiempaa kokemusta minkäänlaisista kotikoirantaidoista, joten harjoitukset alkavat todennäköisesti nollasta. Omistajaltaan Lotte toivoo kärsivällisyyttä, ymmärrystä, aikaa ja rakkautta. Tarhan ulkopuolisessa maailmassa tulee varmasti vastaan asioita, jotka ovat Lotelle jännittäviä ja uusia, mutta niistäkin selvitään rauhallisella totuttamisella. Rohkea ja reipas Lotte voisi pärjätä kaupunkiympäristössäkin eikä koirakaverikaan ole mikään vaatimus. Lotte on kovin pieni ja siro tyttö ja aikuisena se jäänee pieneksi keskikokoiseksi. 

Viipurin koirat - Lotte 8. & 23.6.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.