Elsa

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2012

15.12.2012
Elsa sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

7.12.2012
Iloinen Elsa odottaa toiveikkaana tuiskun keskellä kyytiä omaan kotiin. Voisitko juuri Sinä olla Elsalle se oikea ihminen?

Elsa on arvioilta noin neljän kuukauden ikäinen tyttöpentu, joka saa kenet vain hymyilemään. Ihmisten näkemisestä riemastuneena se tekee pieniä juoksupyrähdyksiä sinne sun tänne eikä tiedä miten päin olisi. Pörröinen häntä vispaa samalla kun sen pieni kuono hamuaa rapsutuksia minkä kerkeää. Elsa on iloinen ja mitä suloisin tyttö, joka haluaisi kasvaa aikuiseksi viehättäväksi neidoksi oman perheen parissa.

Syliin ottaminen vähän jännittää Elsaa, mutta poseerauksen jälkeen iloinen tassujen vipinä voi taas alkaa! Välillä Elsa rauhoittuu ja istahtaa vakavampana portin luokse odottamaan, tuleeko ihmisiä. Elsan suurin joululahjatoive onkin löytää oma lämpöinen koti ennen talven kovimpia pakkasia!

Katso video Elsasta:

Viipurin koirat - Elsa

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.