Kille

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2014

21.3.2015
Kille sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

10.3.2015
Kille on rauhallinen ja leppoisa kaveri, joka mieluummin tuumailen vähän sivumpana kuin kahmii kaiken huomion itselleen. Mutta kun Killeä lähestyy, alkaa hännän heilutus ja poika ilahtuu kovin seurasta.

Sisarukset Kille, Sissi ja Simmi päätyivät tarhalle aivan pieninä karvapalloina. Ulkoilija oli havinnut ojan penkalla tepsuttavat taaperot ja jäänyt odottamaan, josko niiden emokin ilmestyisi jostain. Emoa ei kuitenkaan näkynyt ja pennut olivat vaarassa jäädä autojen alle tienreunalla taapertaessaan, joten nainen nappasi pennut mukaansa ja toimitti ne tarhalle Irinan hoiviin.

Tarhalla pennut ovat varttuneet jo sellaiseen ikään, että ne olisivat pian valmiit karistamaan sahanpurut pörröisistä turkeistaan ja matkustamaan omiin koteihinsa. Kille pääsi välissä nauttimaan muutaman viikon myös kotona asumisesta: paikallinen toimittaja kävi tarhalla, huomasi suloisen Killen ja halusi tarjota sille vähän paremmat eväät elämään ottamalla sen hoitoonsa muutamaksi viikoksi. Nämä viikot ovat nyt kuitenkin ohi ja Kille odottaa onnensa kääntyvän lopullisesti - oman kodin muodossa.

Vielä Kille on pennuksi rauhallinen ja vähän omissa oloissaankin viihtyvä. Ehkä se on vain totutteluvaihetta, onhan siirtymä kotihoidosta tarhalle aina kurja paikka pennulle. Onneksi koirat ovat kuitenkin sopeutuvaisia ja pian Killekin varmasti viilettää muiden pentujen mukana, vaikka haave omasta kodista onkin se suurin asia jokaisen pennun elämässä.

Kille on kaunis pentu, josta varttuu varmasti todella komea nuorukainen. Oletamme, että KIlle venähtää keskikokoisen koiran mittoihin. Tasapainoisen oloisena poika Kille sopeutuu varmasti monenlaiseen kotiin, kunhan koti sopeutuu koiraan: hampaan jäljet sohvassa, karvapallot lattioilla ja lempikengät palasteltuina eivät ole katastrofi, vaan varsin tavallinen osa nuoren koiran kanssa elämistä. Eikä tietysti käytöstapojenkaan kouluttamista sovi unohtaa, että yhteiselämästä muodostuisi mahdollisimman mukava kaikille.

Viipurin koirat - Kille 7.3.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.