Kuisma

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2012

18.5.2013
Kuisma sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

1.3.2013
Olisiko aurinkoinen kevät iloisen koirapojan seurassa suunnitelmissasi? Kuisma haluaisi tarttua tilaisuuteen, kunhan lupaat, että se kevät jatkuu seuraavat yli kymmenen vuotta!

Neljä kovin identtistä pentua oli löydetty aamulla Irinan tarhan edestä. Nämä pienet eivät sinne olisi mitenkään itse voineet eksyä, joten totuus lienee, että ne oli aamuyön tunteina sinne tarkoituksella jätetty. Onneksi pikkuiset eivät olleet järkyttyneet ympäröivästä koiranhaukunnasta, vaan varovaisen uteliaasti nelikko jo tassutellut Irinaa aamulla vastaan pentutalon edessä. Tarkempi tutustuminen kertoi, että kyseessä oli kolme siskosta ja niiden veli: Kerttu, Kaarna, Kanerva ja Kuisma.

Kuisma on porukan ainoa poika, ja hyvin poika tuntuu pitävän huolta siskoistaan: jatkuvasti Kuisma näyttää kulkevan jonkun siskoksista perässä, ja sitten aina välillä innostuvan leikkimään ja painimaan kenen tahansa kohdalle osuvan pentukaverin kanssa.

Sylissä köllötteleminenkin on Kuisman mielestä kovin mukavaa – hetkisen rauhoittuminen pentutalon vilinästä, ja ihmisten arvokkaan huomion saaminen hetkeksi pelkästään itselleen on jännittävää, mutta selvästi pojan mieleen. Kuisma onkin ystävällinen poika, vaikkakin vielä melkoisen ujo vieraita ihmisiä kohtaan.

Kuismasta varttuu takuulla komea nuorukainen, joka tulee kaipaamaan uudelta omistajaltaan paljon reipasta ulkoilua, huumorilla höystettyä tapakasvatusta ja leppoisaa lötköttelyä kotisohvalla. Onko uusi koti kaupungissa vai maalla – se ei Kuismasta ei ole tärkeää, vaan tärkeintä on se, että se oma koti ylipäätään löytyisi! Jos Kuisma voisi olla se elämäsi koira, niin tiedoksi: pojan muutto Suomeen voi tapahtua huhtikuun alussa, joten reipas kevät iloisen koirapojan kanssa on ihan oikeasti mahdollista!

Viipurin koirat - Kuisma

Viipurin koirat - Kuisma

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.