Nastanja

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (40-45 cm)
Syntymäaika: 2008

20.11.2012
Nastanja sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

11.7.2012
Irina kehuu tyttöä minkä ehtii, ja saman saan itse tarhalla todeta: Nastanja on aika lailla täydellinen!

Eräänä aamuna Irinan juuri tutua tarhalle, alkoi tarhalla armoton meteli. Koirat kertoivat, että joku käveli tiellä. Tuntematon mies siellä käveli vetäen narussa perässään pelokasta tyttökoiraa. Heidän perässään vuorostaan käveli nainen, joka talutti pyörää, jonka tarakalla oli laatikko.

Se oli pieni aamuinen hetki, mutta se oli samalla Nastanjan uuden elämän alku. Nastanja oli saanut elää kotikoirana edelliset pari vuotta, mutta nyt kävi huonosti. Tytön ulkoiltua Venäjällä niin tuttuun tapaan irti ja ilman ulkoiluttajaa, oli se tavannut satunnaisen hurmurin jonka jälkeen tyttö alkoi odottaa pienokaisia. Pyörän tarakalla matkustaneessa laatikossa oli näin myös Nastanjan lapset, kaksi suloista tyttöä.

Nastanja on noin 4 vuoden ikäinen ja korkeutta tytöllä on noin 40 cm. Nastanja ei ole kaunokaisista kaunein, mutta Irina kehuu tyttöä minkä ehtii! Ja saman saan itse tarhalla todeta: Nastanja on aika lailla täydellinen! Nastanja ei haasta ketään, ei riitele kenenkään kanssa. Tyttö on hyvin huomaamaton muiden koirien joukossa, tulee rohkeasti luokseni tervehtimään ja saa palkkioksi pari namia. Tyttö tuntuu pitävän ihan jokaisesta koirasta ja meitä tuntemattomia ihmisiäkin rakastavan! Nastanja ei myöskään hauku. Mitä muuta voisi koiratytöltä toivoa?

Olisiko Sinun kodissasi tilaa koiratytölle, jonka sydän on puhdasta kultaa?  

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.