Polya

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2012

1.7.2012
Polya sai kodin Saksasta.

20.5.2012
Polya on reipas ja ystävällinen pentu, joka häntä vipattaen kiirehtii pentutalon ovelle vastaan heti, kun huomaa jonkun lähestyvän taloa. Polya ja siskonsa Olya odottivat vain eräänä aamuna Irinaa koiratarhan edessä. Ilmeisesti aamuyön tunteina oli joku ohiajanut jättänyt tytöt siihen oman onnensa nojaan, eipä pienet tassut oli muuten voineet tarhalle eksyä.

Polya on siskoaan aavistuksen isompi, mutta muuten sekä ulkoisesti että luonteeltaan hyvin siskonsa kaltainen. Ehkä Polya on aavistuksen siskoaan rauhallisempi, mutta ero saattaa olla vain päivästä riippuvaista.

Polya on avoin ja iloinen tyttö, joka rakastaa sekä toisia koiria että ihmisiä. Polya on aina mukana pentujen vauhdikkaissa leikeissä, mutta leikit unohtuvat saman tien, kun joku ihminen astuu pentutaloon. Sen jälkeen Polya ei ole muuta mielessä kuin saada edes hippunen ihmisen huomiota ja rapsutuksia.

Polyan päivien pentutalossa toivoisi kuitenkin pian päättyvän ja tytön löytävän tiensä Suomeen. Jos elämässäsi voisi olla Polyan mentävä aukko, ole yhteydessä koiravaraajiimme! Polya voi tulla vauhdittamaan elämääsi jo pian.

Katso video Polyasta:

Viipurin koirat - Pentuja kesäkuussa 2012

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.