Hania

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 9/2018

19.7.2019
Valitettavasti Haniasta on kasvanut niin arka koira, että kodin etsiminen Suomesta sille lopetetaan.

16.3.2019
Hania on kaunis ja kovin innoissaan uusista ihmisistä!

Katso uusi video Haniasta ja sen siskoista:

Viipurin koirat - Helga, Hania ja Hilppa 15.3.2019

29.1.2019
Kaikki Hanialta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Hanialta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Hanian rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

10.1.2019
Iloisen Hanian mielestä aitaukseen astuvat ihmiset – tai ainakin taskuissa olevat herkut – ovat parasta mitä muuten ankeaan tarhaelämään voi keskellä talvista päivää tupsahtaa!

Hania ja sisarukset Helga, Hulda, Hilppa, Hiawatha ja Hukka löytyivät loppuvuodesta Karjalankannaksella sijaitsevasta kylästä. Pentujen koditon emo steriloitiin ja jäi kylään asustelemaan, mutta pikkuiset pennut pääsivät Olgan tarhalle kasvamaan ja odottamaan omia koteja.

Hania on alusta asti ollut pentueen reippain ja ihmisvieraat ovat selvästi aivan mahtava juttu. Hania on varmasti herkkujaossa ensimmäisenä! Rapsutellakin saa eikä syliin nostaminenkaan tunnu kummastuttavan Haniaa kuin ihan aavistuksen. Hanialla ei kuitenkaan ole käsitystä kotikoiran elämästä joten uuden kodin tulee varautua siihen, että monet asiat varmasti kummastuttavat pientä koiranalkua, jolla ei ole mitään käsitystä siitä mitä tarkoittaa sisäsiisteys tai hihnakävely. Mitä pikimmin Hania pääsisi pois tarhalta, sitä helpommin tutustuminen suureen maailmaan kävisi.

Viipurin koirat - Hania 23.1.2019

Viipurin koirat - Hania 5.1.2019

Viipurin koirat - Hania 15.12.2018 & 5.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.