Harry

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 12/2020
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

7.4.2023
Harry sai kodin Venäjältä.

16.5.2022
Eikö Harryä nyt millään meinaa onnistaa? Iloinen ja sosiaalinen Harry nauttii ihmisten seurasta. Harryn kerrotaan nauttivan lenkkeilyistä ja uuden oppimisesta. Se osaa myös joitain komentoja.

21.9.2021
Iloiselle Harrylle lisättiin uusia kuvia.

15.6.2021
Harry kastroitiin.

1.6.2021
Harry on ystävällinen ja iloinen nuorimies, joka toivoisi kovasti pääsyä omaan kotiin.

Tämä Harry ei asu portaiden alla komerossa vaan viipurilaisella koiratarhalla. Yhtä kovasti sekin kuitenkin toivoisi, että jonain päivänä saisi jättää kaiken kurjuuden taakseen. Tarhanpitäjä Snezhannan nuori tytär nimesi alkuvuonna löydetyn koirapojan Harryksi, Harry Potterin mukaan.

Sirolla ja hoikkarakenteisella Harrylla on ikää noin 7 kuukautta. Harry löydettiin kadulta alkuvuodesta ja se pääsi asumaan Snezhannan ystävän luokse. Snezhanna odotti, että joku olisi kysellyt ihmisrakkaan pennun perään, mutta turhaan. Se sai tarvittavat rokotukset ja siirtyi myöhemmin tarhalle asumaan. Snezhanna kehuu Harrya aktiiviseksi, iloiseksi ja ihmisrakkaaksi pojaksi. Sijaiskodissa asuessaan Harry tottui kotielämään ja olemaan ainoana koirana.

Tarhoilla kasvaneet pennut ovat olleet aiempaa vähemmän erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä, koska pandemia on rajoittanut niin suomalaisten kuin venäläistenkin vapaaehtoisten käyntejä tarhoilla. Pentujen sosiaalistuminen ihmisiin ja muihin asioihin jää silloin tavallista heikommaksi. Tämä aiheuttaa lähes poikkeuksetta arkuutta koirissa - ja vaikka koira tarhalla vaikuttaisikin reippaalta, voi se Suomeen tullessaan muuttua hyvin araksi, koska sen sosiaalistuminen on tarhaoloissa ollut puutteellista. Erityisesti miehet ja lapset aiheuttavat koirissa usein jännitystä ja pelkoa.

Viipurin koirat - Harry 9.5.2021

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.