Lulu

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2017

1.1.2018
Voi Lulua. Tämän tytön edessä sulaa jokainen tarhakävijä, sillä eihän näin vetoavalle katseelle voi mitään. Pieni parrakas tyttö.

Portin oven käydessä jalkoihin juoksee lauma iloisia pentuja. Lulu kömpii sisältä hieman pöllämystyneen näköisenä, mutta kun huomaa mistä hälinä tuli, tepsuttaa sekin kiireellä tervehtimään. Lulu on kuin pesästä pudonnut pöllönpoika. Pyöreänmuotoiset ihmettelevät silmät tiirailevat joka suuntaan ja pää kallistuu puolelta toiselle. Näin ihana tyttö napataan oitis syliin. Sylissä oleminen on vähän outoa, mutta se ei ole ihme sillä Lulu tuskin on päässyt kovin montaa kertaa elämässään sylissä olosta nautiskelemaan. Musta pörriäinen istuu kiltisti paikoillaan ja häntäkin väpättää välillä kuin viimeistä päivää. Päästessään alas riemastuu Lulu valtavasti ja iloitsee ihmisten jaloissa villinä.

Tarhalla Lulu on reipas tyttö, mutta on selvää, että muutto tutusta ympäristöstä vieraaseen ympäristöön on jännittävä tilanne. Ottaa oman aikansa, kun Lulu tutustuu uusiin kulmiinsa. Vastaan tulee takuulla kaikkea jännittävää ja pelottavaa, ja tulevalta omistajalta on löydyttävä halua panostaa Lulun sopeuttamiseen. Lulu ei tiedä kotikoiran tavoista mitään, sillä voihan olla ettei sillä koskaan edes ole ollut kunnollista kotia. Niin tai näin, ihmisrakas Lulu on niin valmis omaan kotiin kuin olla ja voi, kunpa sellainen ilmoittautuisi jostain ja pian!

Lulu saapui tarhalle yhdessä veljensä Luken kanssa.

Viipurin koirat - Lulu 30.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus