Miranda

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2014

26.9.2014
Miranda varattiin saksalaiseen kotiin.

7.8.2014
Miranda on kovin sympaattinen tyttö: vienosti se painaa pään kaulaa vasten ja lipaisee sitten poskea, kun se pääsee hetkeksi nauttimaan sylissä olemisesta.

Miranda ja sen sisko Samantha olivat löytyneet kesän alussa hylättyinä. Löytäjänä toimi moskovalainen perhe, jotka olivat menossa viettämään kesää kesämökilleen. Eläinten ystävinä he ottivat pennut hoiviinsa, rokottivat, siruttivat ja madottivat siskokset sekä antoivat niiden tietysti viettää iloista pennun elämää luonaan. Valitettavasti tuttavapiiristä ei kuitenkaan löytynyt pennuille koteja, joten perhe joutui tuomaan pennut Irinan tarhalle odottamaan kotia - mieluiten Suomesta.

Miranda vaikuttaa siskoaan vähän rauhallisemmalta. Molemmat tytöt ovat hyvin sosiaalisia ja rakastavat ihmisten huomiota. Mirandan päivän kohokohta on selvästi se hetki, kun se pääsee hetkeksi nauttimaan sylissä olemisesta. Miten liikuttava Miranda onkaan, kun se painaa päänsä kaulaa vasten ja sitten lipaisee varovasti poskesta. Mirandasta kasvaa ainakin keskikokoinen tyttö.

Miranda on jo saanut elää hetken kotikoirana, joten lähtökohdat uuteen elämään ovat varsin mallillaan. Silti uuden omistajan tulee varautua siihen, että arkitottelevaisuuden opettamisessa ja muissakin kotikoiran taidoissa tulee vielä riittämään töitä. Miranda lupaa kuitenkin olla ahkera oppilas!

Jos olet varma, että elämän pienet tai suuremmat mäet eivät saa sinua luopumaan koirastasi, vaan etsit koiran elämän pituista ystävyyttä, silloin Miranda odottaa yhteydenottoasi.

Viipurin koirat - Miranda 2.8.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.