Dino

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2016

25.1.2017
Dino sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

23.10.2016
Komea ja pörröinen Dino on hauska ja iloinen poika. Dino rakastaa ihmisiä ja haluaisi pian omaan kotiin, sillä koiratarhalla kasvaminen ei koskaan ole se paras vaihtoehto.

Dino ja sen sisarukset Demi ja Dylan löytyivät hylättyinä kesämökkialueelta. Varmaankin joku lomailija oli jättänyt ne jälkeensä, sillä Venäjällä on valitettavan yleistä, että kesän jälkeen joudutaan mökkialueilta keräilemään hylättyjä koiria. Pennut odottavat nyt omia koteja Olgan tarhalla.

Dino on hauska viikari, joka tuntuu ratkeavan riemusta, kun se saa tutustua uusiin ihmisiin. Hännän heilutuksesta ei tule loppua, kun Dino iloitsee aitaukseen astuneista ihmisistä. Syliin nostaminen saa Dinon ilmeen hetkeksi vähän totiseksi, mutta se ei kauaa kestä, sillä äkkiä Dino ymmärtää, miten kivaa se sylissä nököttäminenkin on.

Dino on suloinen pörröturkkinen poika, mutta siitä kasvaa varmasti aktiivinen nuorukainen. Älä anna siis suloisen ulkokuoren viedä kaikkea huomiota - Dino etsii omistajaa, joka haaveilee pitkiä lenkkejä jaksavasta koirakaverista, sellaisesta, joka ei hyydy sen enempää sateella kuin pakkasellakaan. Dino haaveilee lisäksi, että omistaja innostuisi kaikenlaisesta muustakin yhteisestä puuhailusta: aktivointia, temppujen opettelua, arkitapojen harjoittelua... Sellaisella reseptillä Dinosta kasvaa hieno ja fiksu nuori koira, jonka kanssa on mukava elää ja puuhailla.

Kooltaan Dino venähtää varmasti ainakin keskikokoiseksi. Reippaana poikana Dino sopeutunee monenlaiseen ympäristöön, mutta voisimme kuvitella, että se arvostaisi omaa pihaa, jossa saisi silloin tällöin päivystää ja tarkkailla ympäristön tapahtumia. Ulkokoiraksi Dino ei kuitenkaan halua, vaan täysiveriseksi perheenjäseneksi, jonka paikka on siellä missä muunkin perheen.

Viipurin koirat - Dino 22.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.