Alma

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: suuri (n. 65-70 cm)
Syntymäaika: 2018
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

17.9.2021
Alma sai kodin Viipurista.

17.5.2021
Alma rakastaa sunnuntaipäiviä, koska silloin paikalliset vapaaehtoiset tulevat tarhalle ulkoiluttamaan koiria. Jos hyvin käy, myös Alma pääsee hetkeksi pois tarhan melskeestä.

Alma istuu, antaa tassua ja makaa | Viipurin Koirat ry

2.4.2021
Alma on kookas ja ystävällinen tyttö, jonka omistaja joutui luopumaan siitä vaikeassa elämäntilanteessa.

Alma on entinen kotikoira, jota Snezhanna kuvailee rauhalliseksi, ystävälliseksi ja ihmisrakkaaksi tytöksi. Alma päätyi tarhalle alkukeväällä. Täydeltä tarhalta oli vaikeaa löytää sopivaa ja turvallista aitausta aikuiselle, isolle uudelle koiralle, joten Alma päätyi ketjuun. 

Alma on arviolta n. 2,5-vuotias tyttö. Se on päässyt useasti hihnalenkeille paikallisten vapaaehtoisten kanssa, niin miesten kuin lastenkin. Alma on sterilisoitu tarhalla. Ulkona yhteisillä hihnakävelyillä Almalla ei ole vaikeuksia tulla toimeen muiden koirien kanssa.

Emme ole itse tavanneet Almaa emmekä pääse nyt vierailemaan tarhoilla. Varmuuden vuoksi luovutamme tällaisia koiria adoptioon suoraan tarhalta vain tietyin ehdoin. Luovutamme Alman ainoastaan kotiin, jossa on aiempaa koirakokemusta ja joka täyttää seuraavat ehdot:

-rauhallinen asuinympäristö
-aikuiskoti
-oma, aidattu piha (mieluiten omakotitalo)

Viipurin koirat - Alma 7.3.2021

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin. Jos kriteerit eivät täyty kohdallasi, tutustu Suomessa sijaiskodeissa oleviin koiriimme. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.