Hubert

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 10/2017

5.2.2019
Vakavien rakenteellisten ongelmien vuoksi ihana Hubert jouduttiin päästämään pilven reunalle.

29.4.2018
Hubert kastroitiin Viipurin Koirien tuella.

14.3.2018
Mitkä korvat! Hubert on niin veikeä ilmestys jättimäisine korvineen ettei poikaa voi katsella hymyilemättä! Hubert on iloinen ja hyväntuulinen jätkä. Kaikki vieraat ovat ihania, ei väliä onko nais- vai miesrapsuttaja, pääasia kun vain joku huomaa! Hubert ilmestyi tarhalle alkuvuodesta, mutta sen menneisyydestä ei ole tietoa. Hubert suhtautuu kuitenkin niin luottavaisesti ja rennosti ihmisiin, että kovin pahoja traumoja ihmisistä tällä pojalla tuskin on takanaan. Sylissä oleminen vetää miehen naaman vähän vakavaksi, mutta eikös häntä käynnisty taas vispaamaan kun jalat koskettavat maata. Vaikka ihmisten huomio ja rapsutukset ovat Hubertista ihania, ei se ole koko ajan vaatimassa huomiota vaan keskittyy välillä pentukavereiden kanssa painimiseen tai pedissä piehtaroimiseen. Väsyn iskiessä otetaan mukava asento kaverin kyljessä ja otetaan pienet torkut.

Hubert on valloittava ja hauskannäköinen poika, josta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Vaikka Hubertilla on keskikokoisen koiran vartalo, ovat sen jalat jääneet selvästi hiukan tavallista lyhyemmiksi. Hubertilla tuskin on minkäänlaista kokemusta kotikoirana olosta, joten se etsii omistajaa, joka jaksaa opettaa pienelle pennulle erilaisia asioita taito kerrallaan. Sisäsiisteys, yksin oleminen, hihnassa kävely.. Ei Hubert näistä vielä mitään ymmärrä. Uudet asiat saattavat alkuun pelottaa, mutta ymmärtäväisen ja kärsivällisen ihmisen opastuksella on turvallista tutustua maailmaan.

Viipurin koirat - Hubert 13.3.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.