Joda

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2017

3.2.2018
Iloinen Joda-poika haluaisi kovin mielellään tutustua ihan jokaiseen! Sylissä poikaa alkaa vähän jännittämään, mutta muuten Joda on mitä ihanin ja mainioin pentu.

Joda ja sen sisko Jasmina ovat reippaat sisarukset, jotka etsivät nyt kotia Irinan tarhalla. Emme tiedä, miten kaksikon tie vei tarhalle, mutta parempi kuitenkin niin kuin kadulla yksin seikkaileminen.

Joda on mainio nuorimies. Se tassuttelee iloisesti tervehtimään, eikä sen riemulla ole rajaa, kun se saa edes hetken huomiota tulijoilta. Häntä vipattaa ja pienet tassut tömähtävät jalkaa vasten, kun Joda haluaa tulla tekemään lähempää tuttavuutta. 

Syliin nostaminen oli Jodasta kuitenkin vähän jännittävä paikka. Mutta niin se on suurimmalle osalle pennuista, sillä tarhalla kellään on vain harvoin aikaa ottaa pentuja syliin siliteltäväksi. Kotona Joda tottuu kuitenkin varmasti nopeasti käsittelyyn ja sylissä olemiseen, onhan Joda kuitenkin sosiaalinen ja ihmisrakas pikkuvintiö.

Jodasta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Se etsii kotia, jossa nuorelle pojalle jaksetaan ja halutaan tarjota paljon tekemistä ja puuhailtavaa. Se tarkoittaa esimerkiksi päivittäisiä pitkiä lenkkejä, arkitottelevaisuuden harjoittelua ja aktivoivaa puuhailua sekä tietysti paljon rapsutushetkiä oman omistajan kainalossa.

Tarhalla Joda vaikuttaa kivan reippaalta pojalta, mutta saattaa hyvin olla, että muutto omaan kotiin saa sen jännittämään ja ihmettelemään monia asioita. Siksi rauhallinen totuttaminen ja opastaminen tulevat olemaan tärkeitä asioita, eikä kodissa odottava koirakaverikaan olisi yhtään hullumpi juttu.

Viipurin koirat - Joda 13.4.2018

Viipurin koirat - Joda 13.3.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus