Barry

Sukupuoli: uros
Koko: pieni (n. 40 cm)
Syntymäaika: 2005

16.5.2015
Barry sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

25.2.2015
Barry on sympaattinen terrierivanhus, joka löytyi hylättynä, takkuisena karvakasana. Barry on virkeä seniori, joten toivottavasti se saa vielä mahdollisuuden nauttia elämästä kotikoirana!

Barry löytyi erittäin huonosti hoidettuna ja takkuisena kadulta. Se tuotiin Irinan tarhalle, missä sen huopaantunut turkki ajeltiin pois ja likaiset korvakäytävät puhdistettiin huolellisesti. Hoitotoimenpiteiden jälkeen muodonmuutos oli valtava: harmaan takkuturkin alta löytyi komea kettuterrieri.

Barry on jo ainakin 10-vuotias seniori, mutta terriereiden tapaan se on virkeä iästään huolimatta. Barry rakastaa kovasti ihmisiä ja se haluaisikin jatkuvasti rapsutuksia ja huomiota. Korvien puhdistuksen Barry antoi tehdä kiltisti ja muutenkin Barry vaikuttaa sympaattiselta pojalta.

Barry jakaa nyt häkin useamman koiran kanssa. Se tulee sujuvasti nuorempien koirien kanssa toimeen, mutta aidon terrierin tapaan se osaa pitää myös järjestystä yllä. On luultavaa, että omassakin kodissa Barry osaa näyttää terrierimäisen puolen itsestään, joten etsimme Barrylle kotia, jossa on jo aiempaa kokemusta terriereistä. Barry ei sovellu kotiin, jossa on kissoja.

Barryllä on varmasti ollut joskus koti. On surullista, että sen vanhuuspäivät kuluvat nyt koiratarhalla. Barrylla on toivottavasti vielä vuosia jäljellä, ovathan terrierit usein pitkäikäisiä. Mutta on aikaa vähän tai paljon, toivomme sydämemme pohjasta, että Barry saisi viettää sen ajan lämpimässä kodissa, oman ihmisen kainalossa. Vanhuuden vaivoja on varauduttava tietenkin hoitamaan - mutta vaivanpalkaksi Barrystä saa mukavan koirakaverin.

Viipurin koirat - Barry 21.2.2015

Viipurin koirat - Barry 25.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.