Straus

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 5/2012

16.9.2012
Straus sai kodin Pietarista.

27.8.2012
Tämä hassu, herkkä ja kaikin puolin ihana poika etsii omaa kotia tositarkoituksella.

Voi Straus! Mikä elämänilo pienessä koirapojan kehossa! Mikä kupliva nauru! Mikä omaperäinen savun väri karvoissa ja Dumbolta lainatut korvat! Ja katsokaa mikä ihana herkkä, vauvamainen istuma-asento, kuin keskenkasvuisella metsäkauriilla: vähän hontelo, vähän huojuva, ei tiedä pysyäkö pystyssä vai nukahtaa kesken kaiken!

Straussia ei hymyilemättä voi katsoa! Tässä pojassa on niin paljon muutakin kuin vain suureellinen nimi!

Tämä hassu, herkkä ja kaikin puolin ihana poika etsii omaa kotia tositarkoituksella. Ei tällaisen elämänasenteen ja loppumattoman riemun voi antaa hiipua tarhalla monien koirien joukossa, missä pikkuisestakin ruokamurusta tai huomion siemenestä joutuu taistelemaan.

Jos katsot olevasi Straussin arvoinen elämänkulkija, ja omaat sitä samaa herkkyyttä kuin koirapojan ilmeessä on nähtävissä, olet se oikea kuuntelemaan Straussin syksyn iloisuutta soivia melodioita.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.