Timon

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2012

23.10.2012
Suruksemme saimme kuulla, että Timon on kuollut.

17.10.2012
Timon-poika tapittaa vähän surumielisen haikeilla silmillään suoraan sydämeen. Ei voi koirapoika ymmärtää miksi sen tie vei emon viereltä koiratarhalle. Niin vaan jälleen kävi.

Emo tuli tiineeksi vahingossa, kuten koirilla Venäjällä on tapana. Pennut syntyivät kotona. Onni Timonin kannalta; parempi on syntyä sisälle kuin yönselkään Viipurin kylmälle kadulle!
Timon on lujaa pentuainesta! Se ei vähästä hätkähtänyt. Se viipottaa muiden pentujen lailla ja kellahtaa melkein niille sijoilleen nukkumaan. Timon osaa olla myös herrasmies. Se ei turhaa hötkyile, vaan odottaa nätisti vuoroaan, kun taskunamit ovat pennuille jaossa.

Timon näyttää sopeutuneen tarhaoloihin; siellä on kavereita, saa massuunsa ruokaa ja vettäkin välillä ellei joku ole ehtinyt vesikuppia kaatamaan. Mutta talvi vaanii jo nurkan takana. Silloin asiat ovat tarhalla toisin. Pentujen lämpö ei millään riitä lämmittämään, vaikka ne kuinka pakkautuvat kiinni toisiinsa kylki kylkeä vasten nukkumaan.

Timon etsii ihmistään! Oletko Timonin arvoinen? Me etsimme Timonille kotia, sellaista joka osaa ja jaksaa kantaa vastuunsa. Ymmärtää, että koira tulee kotiin vuosiksi, kymmeneksi, loppu elämäkseen eikä sitä hyljätä pienen vastoinkäymisen tullessa tai silloin, kun perheeseen syntyy ihmisvauvoja. Jos kiinnostuit pienestä herrasmiehestä, voit aloittaa täyttämällä kotiselvityslomakkeen! 

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.