Pilvi

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 2/2019

22.7.2019
Pilvi sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

22.6.2019
Ihanan Pilvin mielestä ei ole ihmisseuran voittanutta. Reipas ja ihmisrakas Pilvi jolkottaa häntä heiluen lähimpään syliin joka saavutettavissa on.

Kesäisellä tarhareissulla Irinan kotipiha on täyttynyt useista hylätyistä ja kodittomina löydetyistä koiranpennuista. Joukossa vilistää hauskannäköisiä ruskeavalkoisia pentuja, jotka tulevat uteliaasti ja ystävällisesti tekemään tuttavuutta. Irina kertoo, että pentue löydettiin ulkoa emonsa kanssa. Kyseessä on mitä luultavammin kotikoiran ei-toivottu pentue, sillä emolla oli omistaja ja se steriloitiin. Lisäksi lähes jokainen pennuista on hyvin reipas ja ihmisrakas, joten ne ovat saaneet varttua ihmisten läheisyydessä. Kuusikko korjattiin talteen Irinan luokse ja nyt vekkulit PapuPessiPinguPellervo, Pilvi ja Pai ovat valmiita etsimään itselleen ikiomat ja huolehtivaiset kodit Suomesta.

Pilvi on juuri sellainen kuin pennun kuuluukin olla. Iloinen, reipas, ihmisrakas ja loputtoman utelias kaikesta ja kaikista. Pilvi haluaa olla siellä missä ihmisetkin eikä tätä tyttöä pääse pakoon minnekään. Eikä onneksi tarvitsekaan, sillä Pilvi on mahdottoman suloinen, kiltti ja ihana pentu. Sylissä Pilvi istuu oikein mallikkaasti ja sen näköisenä, ettei asiat yläilmoissa hullummin ole. Hellyyttä ja läheisyyttä on mukava saada näinkin päin. Sopuisa Pilvi tulee hyvin juttuun sen aitauskavereiden kanssa, joista lähes kaikki ovat eri ikäisiä pentuja. Pikku-Pilvin päivät kuluvatkin leikkien, nukkuen ja syöden. Ihmisten seurasta pääsee nauttimaan ihan liian harvoin ja ihmisrakkaana pentuna Pilvi tahtoisikin jo pian päästä viettämään kesää oman perheen pariin. Reipas Pilvi voisi soveltua monenlaiseen perheeseen ja asuinympäristöön. Pilvi on ainakin toistaiseksi hiljainen tyttö, joka ei turhia haukuskele.

Koska pentujen menneisyydestä ei ole tarkempaa tietoa, oletuksena on että koiratarhan lisäksi ne ovat elelleet jossain kylänraitilla. Voi kuitenkin olla, että talviaikaan syntyneet pennut ovat saaneet aluksi asua jossain sisätiloissa, sillä muuten ne eivät välttämättä olisi selvinneet talven pakkasista. Pennuilla ei varmasti ole mitään käsitystä kotikoiran elämästä, joten tulevan omistajan on oltava motivoitunut erilaisten perustaitojen harjoitteluun. Sisäsiisteyttä, hihnassa kävelemistä ja yksin olemista lähdetään opettelemaan pyöreästä nollasta aivan kuten minkä tahansa muunkin pennun kanssa. Uudessa ympäristössä pentu voi kohdata uusia ja jännittäviä asioita, joihin auttaa yleensä rauhallinen totuttelu, aika ja palkitseminen pienistäkin edistysaskelista.

Viipurin koirat - Pilvi 8. & 23.6.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.