Tessi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

21.7.2015
Iloisen Tessin elämä päättyi tarhalla ripulin myötä.

9.7.2015
Tessi on varsin reipas lapsukainen. Vaikka muut pennut vähän kainostelisivat, haluaa Tessi huomiota niidenkin edestä!

Tessin tie Irinan tarhalle on arvoitus. Joku sen on tietysti hylännyt - miksi? Kenties siksi, ettei Tessin suloisuus riittänyt korvaamaan lattialle ilmestyneiden pissaläikkien ärsyttävyyttä, tai siksi, ettei naskalihampaiden koettelu parhaisiin kenkiin miellyttänytkään. Niin tai näin, nyt Tessin ainoa haave on löytää Suomesta sellainen omistaja, joka ymmärtää, millaista elämä on iloisen koiranpennun kanssa. 

Tessi asuu nyt häkissä, jossa sillä on 12 muuta samanikäistä pentua seurana. Tessi menee laumassa kuin kala vedessä. Hyväntuulisesti pomppien se tulee tervehtimään, vaikka suurin osa muista pennuista suhtautuu vieraisiin ihmisiin varovaisemmin. Tessiä katsellessa tulee väkisin hyvälle tuulelle: sen elämänriemu on vielä suurta ja ihanaa, eihän se pikkuinen tiedä, että sillä on edessä karu syksy ja talvi tarhalla, ellei joku mukava ihminen päätä tarjota Tessille kotia ennen sitä.

Tessi vaikuttaa avoimelta ja luottavaiselta pennulta. Vielä se on kohtuullisen rauhallinen, mutta vahva veikkaus on, että pentuenergiaa alkaa löytyä monin mitoin enemmän, kunhan Tessi vähän kasvaa ja pääsee omaan kotiin touhuamaan. Tessi varmasti arvostaisi sellaista kotia, jossa koiran kanssa lenkkeily on muuta kuin pakkopullaa. Ja aina parempi, jos intoa ja kiinnostusta löytyisi muutamaan kurssiin koirakoulussa tai vähintään ahkeraan omatoimiseen peruskoulutukseen ja koiran aktivointiin. Siinä on ne tärkeimmät avaimet kunnon koirakansalaisen kasvattamiseen - syvän luottamuksen rakentamista ja huolenpitoa tietenkään unohtamatta.

Tessi kasvaa keskikokoiseksi tytöksi. Jos Tessi tuntuu siltä koiralta, joka sopisi erinomaisesti juuri sinun elämääsi, odottaa Tessi häntä viuhuen yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Tessi 6.7.2015

Viipurin koirat - Pentuja 27.6.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.