Viljo

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: jää pieneksi
Syntymäaika: 10/2017

18.5.2018
Viljo sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

14.3.2018
Viljoa vähän ujostuttaa uudet ihmiset, mutta silti sen häntä heiluu hurjasti ja poika hipsuttaa kovin onnellisena tekemään tuttavuutta.

Viljo on kaunis hieman spanielityyppinen poika, joka joutui Irinan tarhalle alkuvuodesta. Viljo on rakenteeltaan matalajalkaista mallia, joten aikuisenakin se jää pienen koiran kokoluokkaan.

Aluksi Viljo antaa itsestään vähän aran kuvan, sillä se haluaa makoilla muista koirista ja ihmisistä pienen matkan päässä, omissa oloissaan. Vaan kun Viljoa lähestyy ja sille lepertelee, alkaa pieni häntä huiskia kovaa vauhtia ja Viljo suorastaan kiemurtelee kohti. Se on ihan haljeta ilosta, vaikka samaan aikaan tuttavuuden tekeminen myös jännittää sitä.

Viljo vaikuttaa kovin sympaattiselta ja ihmisrakkaalta pojalta, joka vain tarvitsee aikaa ja rohkaisua, jotta se reipastuisi ja huomaisi, ettei tässä maailmassa niin paljon jännitettäviä asioita olekaan. Viljon koko olemus kertoo, että se on pohjimmiltaan hyvin iloinen poika, joka vain odottaa, että se pääsisi rakentamaan luottamuksen jonkun rauhallisen ihmisen kanssa.

Vielä Viljo on hyvin rauhallinen pentu, mutta saattaa olla, että muuttuu vilkkaammaksi, kunhan se pääsee kotiin ja elämä siellä asettuu uomilleen. Pitää siis varautua siihen, että Viljo tulee tarvitsemaan muiden nuorten koirien tapaan riittävästi liikuntaa ja muuta yhteistä touhuilua omistajansa kanssa, ettei tylsyys iske ja energiaa pureta ei-toivottuun nakerteluun!

Viljo jää aikuisena pienehköksi pojaksi. Koska se on vielä vähän ujo, etsii se ensisijassa kotia, jossa sillä olisi jo koirakaveri näyttämässä mallia arkielämässä. Aivan vilkkaimpaan kaupungin keskustaan Viljo ei myöskään halua, vaikka muuten kerrostaloelämä voisikin siltä luonnistua. Ainakaan tarhalla Viljo ei harrasta haukkumista.

Suloinen Viljo etsii tositarkoituksella omistajaa, joka osaa ja haluaa opastaa Viljoa elämässä eteenpäin!

Viipurin koirat - Viljo 13.3.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.