Frans

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 10/2011

Frans pääsi kotihoitoon Saksaan.

---

Fransin alkutaipale on ollut rankka: poika pyydystettiin kallionkolosta Monrepoon kartanon pihamaalta. Frans oli yrittänyt piiloutua pojan mielestä pelottavaa juhlaväkeä kallionkoloon.

1.2.2012
Pojan onneksi joku vieraista huomasi arastelevan kuokkavieraan ja toimitti sen Irinan tarhalle. Koska Fransin alkuajoilta puuttuvat selvästi riittävät ihmiskontaktit, on hyvin tärkeää, että Frans pääsisi mahdollisimman pian pois tarhalta opettelemaan ihmisten kanssa elämistä. Onneksi poika on vielä hyvin nuori, joten sillä on oivat mahdollisuudet tulla vielä kelpo koirakansalaiseksi ja ihmisten parhaaksi ystäväksi.

Fransin arvioidaan syntyneen lokakuun puolessa välissä 2011. Poika voi muuttaa Suomeen heti, kun sitoutunut ja pientä arkajalkaa ymmärtävä koti on löytynyt.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.