Minerva

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2012

20.3.2013
Minerva sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

2.3.2013
Minerva on avoin ja sydämellinen tyttö, jonka suurin onnenhetki on se, kun tyttö pääsee hetkeksi syliin ja saa kaiken huomion vain itselleen.

Minerva ja siskonsa Misteli oli tuotu sievästi kantokassissa paikalliselle eläinklinikalle. Eläinlääkäri ajatteli tyytyväisenä, että mukavaa, kun kerrankin pennut tullaan rokottamaan silloin kun pitäisi. Vaan mikä olikaan omistajan toive: tytöt olisi pitänyt nukuttaa ikiuneen, kun ei niille ollut löytynyt ottajia. Eläinlääkäri ei tähän tietenkään suostunut, iloisista ja terveistä pennuista kun oli kyse, vaan hän pyysi Irinan apuun.

Minerva on nyt reilun kuukauden päivät totutellut tarhan menoon ja melskeeseen. Ja hyvinhän tyttö on sinne sopeutunut. Enää mikään asia ei Minervaa tunnu ujostuttavan, vaan kovalla kiireellä se juoksee tervehtimään joka ainoaa tulijaa. Ja se riemu, mikä Minervan koko olemuksesta kumpuaa, kun se saa pienenkin hetken huomiota ihmiseltä, se on sanoinkuvaamattoman hellyyttävää.

Minerva on oikein avoin, iloinen ja sydämellinen pikkutyttö. Se varttuu varmaankin keskikokoisen koiran mittoihin, mutta vielä hetken se on pieni ja pörröinen tytönhupakko, jolla on koko elämä edessään. Minerva varmasti toivoo, että sillä elämällä olisi mahdollisimman paljon hyvää annettavanaan: rakkautta ja huolenpitoa, ja sellainen omistaja, joka ei koskaan hylkää. Ja paljon puruluita, ruokaa ja rapsutuksia!

Minervan rokotukset tulevat voimaan pian, joten tyttö olisi valmis karistamaan Viipurin kurat tassuistaan jo lähiaikoina!

Viipurin koirat - Minerva

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.