Magnus

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2015

29.6.2015
Magnus sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

22.6.2015
Magnus on reipas ja suloinen pojanviikari, joka odottaa pian pääsevänsä pois tarhalta. Löytäisikö Magnus onnen juuri sinun luotasi?

Eräänä keväisenä päivänä tarhalle tuotiin sekalainen joukko pieniä nuhanenäisiä pentuja. Pennut olivat niin eri näköisiä, ettei niistä oikein pystynyt edes arvailemaan, voisiko kyseessä olla sisarusparvi. Matilda ja Magnus ovat kuitenkin kuin kaksi marjaa, joten ne saattavat hyvinkin olla sisaruksia.

Tarhanpitäjä Irina oli huolissaan nuhaisten pienokaisten selviämisestä tarhalla ja sai kaikeksi onneksi pennut hoitoon ystävänsä luokse. Siltikään kaikki pienet eivät selvinneet. Matilda ja Magnus kuitenkin tervehtyivät ja ovat nyt varttuneet sen verran, että olisivat valmiita hyvästelemään tarhan ja matkustamaan omiin koteihin

Jouduttuaan tarhan koirapaljouden keskelle, oli Magnus alkuun melkoisen vakavana. Hieman huolestunut ilme naamallaan se tarkkaili menoa ympärillään. Nopeasti Magnus kuitenkin huomasi, että eipä tässä ole mitään hätää, ja tuli reippaasti tervehtimään vieraita muiden pentujen mukana. Magnuksella on myös pientä pilkettä silmäkulmassa, ja äkkiä saivat kyytiä niin kengännarut kuin työhanskatkin, jos vain poika pääsi hampaineen niihin käsiksi. Reipas ja rempseä nuorimies on siis kyseessä.

Magnuksesta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Viipurin koirat - Magnus 13.6.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.