Ranja

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2014

14.9.2014
Ranja sai kodin Viipurista.

2.8.2014
Ranja on muutamassa viikossa rentoutunut ja vapautunut, eikä tunnu arastelevan ihmisiä enää ollenkaan. Ranjalta saakin todella aurinkoisen vastaanoton.

Viipurin koirat - Ranja 2.8.2014

9.7.2014
Ranja vielä hiukan ujostelee, mutta kovasti viuhuva häntä ja ystävällinen katse kertoo, että sen tekisi mieli tulla tutustumaan.

Ranja on arviolta noin viiden kuukauden ikäinen tyttö, joka vain eräänä päivänä tylysti tuotiin ja jätettiin tarhalle. Irina ei itse ollut paikalla näkemässä tuojaa, mutta joko omistaja oli kyllästynyt työlääseen ja kasvavaan pentuun tai sitten joku korjasi löytämänsä koiran parempaan talteen. Niin tai näin, odottaa Ranja nyt tarhalla onnensa kääntyvän ja oman, lopullisen kodin löytyvän.

Ranja ei ole ollut tarhalla pitkään, joten iso ja meluisa tarha tuntuu varmasti alkuun pelottavalta ja hämmentävältä paikalta. Se pomppii ja hyppelehtii iloisesti muiden pentujen mukana nameja jaettaessa, mutta toistaiseksi turvautuu tarkkailemaan tarhavieraita hieman etäämmältä. Kun aitauksessa viettää enemmän aikaa, se uskaltautuu tulla lipaisemaan useita kertoja sormia ja pentumaisin elein hyppelehtii edestakaisin peppu pystyssä. Ranja tulee varmasti reipastumaan vielä paljon, mutta olisi oikea onnenpotku, jos se pääsisi pian omaan kotiin harjoittelemaan kotikoiran elämää ja tutustumaan kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen.

Ranjan nykyisestä koosta voi päätellä, että siitä kasvaa ihan hyvän kokoinen koira eikä se välttämättä jää ihan pieneksi. Jos kodissasi ja sydämessäsi on paikka vähintään keskikokoiselle, iloiselle lerppukorvalle, voisi Ranja olla juuri se oikea!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.