Hillevi

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (n. 35 cm)
Syntymäaika: 4/2016

7.3.2017
Hillevi sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

27.2.2017
Hillevi siellä, Hillevi täällä - vilinää riittää tämän pikkutytön seurassa! Hillevi rrrrrrakastaa kaikkia ja näyttää sen myös täydestä sydämestään.

Hillevi päätyi Irinan tarhalle loppuvuodesta samasta paikasta Miljan kanssa. Epäselväksi Irinalle jäi, miksi tytöt hylättiin, mutta turvapaikan tarpeessa molemmat tytöt olivat. Sitäkään emme tiedä, ovatko tytöt jotain sukua keskenään.

Siinä missä Milja on ujo tyttö, on Hillevi hyvin reipas ja ihmisrakas menijä. Se touhottaa niin vauhdikkaasti ympäri aitausta, että silmä tarkkana saa olla, jos mielii nähdä missä se milloinkin viipottaa. Tosin Hilleviä on vaikea olla huomaamatta siinä vaiheessa, kun se kipittää taas lujaa juokse ja aloittaa hillittömän pusuttelun. Hillevin iloa ja riemua ei rajoita mikään!

Hillevi on hyvin kompaktin kokoinen tyttö. Sen saa kevyesti napattua kainaloon, eikä se tästä koosta enää pahemmin kasva. Kuitenkin Hillevi on niin eloisa ja reipas tyttö, että se kaipaa varmasti paljon liikuntaa ja aktivoivaa puuhaa, eikä aio tyytyä pelkkään korttelinkiertäjän virkaan.

Hillevi tuleekin tarvitsemaan peruskoulutusta ja moniin asioihin totuttamista yksinjäämisestä alkaen. Leikkisä koirakaveri voisi olla sen mieleen, kunhan kaverilla riittää jaksaminen Hillevin energisen menon kanssa. Hillevistä voisi tulla myös kiva harrastuskaveri!

Ilopilleri Hillevi etsii tositarkoituksella omistajaa, joka kaipaa pientä koiraa, mutta kuitenkin sellaista kaveria, joka jaksaa mennä siinä missä isommatkin koirat. Hillevin kanssa tylsät päivät ovat takuulla harvinaisia, ja niiden tilalle tulee iloa ja energiaa! Tosin nuoren koiran kohdalla tulee muistaa se, että sitä energiaa voi kulua myös ei-toivottuihin asioihin. Jos olet varma, että kestät nakerrellut kengät ja tuunatun sohvan, ja jaksat järjestää koiralle puuhaa päivästä riippumatta, odottelee Hillevi yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Hillevi 18.2.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.