Stefan

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2017

31.12.2017
Iloinen ja reipas Stefan saapui veljiensä Damonin ja Niklauksen kanssa Irinan tarhalle loppuvuodesta.

Näiden pikkumiesten elämän ensimmäiset kuukaudet ovat hämärän peitossa, mutta nyt isokorvaiset veljekset etsivät sitä omaa kotia tosi tarkoituksella. Veljiensä tavoin myös Stefanilla on komeat korvat. Kuinka komeat niistä mahtaakaan tulla pojan kasvaessa! Stefan on reipas pentu ja tarhakävijöiltä on saattanut päästä Stefanin kohdalla muutama ihastunut huokaus. Mikää turha höseltäjä Stefan ei tunnu olevan vaikka onkin reipas ja ihmisrakas pentu. Stefan on menossa mukana siellä missä tapahtuu pentumaisen uteliaasti. Välillä on hyvä istahtaa ja pitää pieni tuumaus tauko, mutta pian Stefan on jälleen vieressä tekemässä tuttavuutta.

Stefan jakaa aitauksen monen muun pennun kanssa. Lottopotti olisi, että se huomataan muiden pentujen joukosta ja matkalippu Suomeen omaan kotiin tipahtaisi tassuihin ennen kuin Stefan kasvaa isoksi ja sen kodinsaantimahdollisuudet pienenevät. Kotikoiran taidoista ei tarhapennulla ole kokemusta, joten opeteltavaa riittää alkeista lähtien. Missä olisi Stefanin oma koti, joka jakaisi elämän ihanan Stefanin kanssa niin ylä- kuin alamäissä?

Viipurin koirat - Stefan 13.3.2018

Viipurin koirat - Stefan 27.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.