Manu

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 10/2012

7.2.2013
Manu sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

6.1.2013
Manu taitaa suunnitella kasvavansa koirien presidentiksi: niin itsevarmasti tämä pikkupoika tepsuttaa menemään.

Manu, Miina ja Marri tuotiin Irinan tarhalle emonsa kanssa. Emo oli vain vuoden ikäinen, kun se sai ensimmäiset pentunsa. Emon omistajat eivät olleet vaivautuneet sterilisoimaan koiraansa, joten ei olisi pitänyt olla yllätys, että päivittäin vapaana ulkoileva tyttökoira pyöräyttää jonain päivänä korillisen pentuja. Pari kuukautta omistajat jaksoivat hoitaa koiraperhettä kunnes kyllästyivät, ja hylkäsivät pentujen lisäksi myös emoparan tarhalle.

Manu on pieni maailmanomistaja: häntä terhakasti kippuralla se tepsuttaa ympäri pentutaloa ja näyttää siltä, että on jo valloittanut koko talon itselleen. Vaan eihän tällainen pikkumies vielä mikään oikea kovanaama ole: kun Manu huomaa saavansa ihmisseuraa, muuttuu sen ylvästely loputtomaksi mielistelyksi ja riemastuneeksi ilakoinniksi, kun viimein se saa seuraa ja huomiota ihmisiltä!

Manun emo lienee jonkin sortin laikasekoitus, joten pojasta taitaa varttua aktiivinen ja runsaasti liikuntaa sekä tekemistä kaipaava poika. Jos nuoren pojan metkut eivät sinua kauhistuta ja kodissasi olisi reippaan pennun mentävä kolo, voisi Manu tulla sen valloittamaan. Ihan pieni hetki vain ja pojan rokotuksetkin ovat Suomeen muuttoa ajatellen voimassa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.