Noppa

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2013

14.5.2013
Noppa sai kodin Saksasta.

9.5.2013

Niin joutui Noppakin jättämään kotihoitopaikkansa ja muuttamaan tarhalle. Noppa onkin astetta järeämpi poika, mitä ei kuvista huomaa.

Nopan rinta on leveä ja Nopassa lieneekin annos jotain doggimaista rotua. Valitettavasti Nopasta ei ole vielä videota saatavilla.

10.4.2013
Noppa on iloinen ja menevä pentu, jota onnisti jo sen verran, että se pääsi kotihoitopaikkaan Viipurissa. Vielä kun poikaa lykästäisi päästä Suomeen omaan kotiin!

Noppa oli hylätty paikallisen eläinklinikan oven taakse aamuyön tunteina. Onneksi Noppa oli jäänyt pieneen ja repaleiseen pahvilaatikkoon odottelemaan, eikä ollut lähtenyt seikkailemaan muualle. Aamulla töihin tullut eläinlääkäri oli korjannut yksinäisen pojan talteen ja järjestänyt sille kotihoitopaikan tuttavansa luota.

Hoitopaikassa Noppa on osoittautunut reippaaksi ja iloiseksi pojaksi. Noppa jakaa pienen asunnon muutaman muun koiran ja kissan kanssa, joten kissatkaan eivät tätä poikaa enää ihmetytä. Ja sängyssä nukkumisen jalo taitokin on pojalla jo hallussa…

Noppa voisi valloittaa uuden kotinsa toukokuun alussa, joten Noppa odottelee jo kovasti jonkun huolehtivaisen, mukavan ihmisen yhteydenottoa!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.