Töppis

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2017

22.4.2018
Töppis sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

17.3.2018
Sympaattinen ja kiltti Töppis päätyi aivan natiaisena Irinan tarhalle. Sitkeä poika selvisi ankarasta talvesta ja odottaa nyt hymyssä suin milloin pääsisi jatkamaan matkaa omaan kotiin!

Pieni nimetön rääpäle katseli kylmissään kameraan alkuvuodesta. Se oli niin pieni ja laiha, ettei sen selviytymismahdollisuudet näyttäneet kovin hyviltä. Kovat pakkaset olivat vasta tulossa ja rääpäle jäi jatkuvasti muiden jalkoihin. Muutamaa kuukautta myöhemmin tuttu naama pilkistää pentutalosta. Töppis! Töppis on selvinnyt talvesta ja juosta sipsuttaa tarhavieraita vastaan. Iloinen poika suikkaa heti muutaman pusun, haistelee vaatteita ja katselee onnessaan silmiin. Ihmisten läheisyys ja rapsutukset ovat parasta mitä pieni Töppis on vähään aikaan kokenut eikä pienen töpöhännän heilutuksesta meinaa tulla loppua.

Töppis on hyväntuulinen ja ihmisystävällinen pentu, ihana pieni natiainen. Se tulee reippaasti hakemaan huomiota mutta ei vaadi sitä jatkuvasti vaan istahtaa vierelle ja jää odottelemaan milloin se taas huomataan. Töppis ei ole mikään riiviö - ainakaan vielä, ja osaa rauhoittua eikä ole koko ajan säheltämässä. Töppiksellä on nimensä mukaisesti vain pieni hännäntöpö jäljellä. Emme tiedä, onko se syntynyt sellaisena vai onko häntä katkennut jonkin onnettomuuden seurauksena.

Kotikoiran elämästä Töppis ei tiedä mitään ja sitoutunut omistaja haluaakin opettaa Töppikselle rauhallisesti kotikoiran aakkoset. Töppis on asunut jo useamman kuukauden tarhalla, joten ulkopuolinen maailma ja sen mukanaan tuomat uudet asiat ja tilaneet tulevat takuulla herättämään alkuun ihmettelyä. Kärsivällisen ja motivoituneen omistajan johdolla Töppis oppii varmasti vielä hienoksi kotikoiraksi, se on selvä! "Koska hienohan olen jo nyt ja koti vain puuttuu", tuumaa Töppis.

Viipurin koirat - Töppis 2.4.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.