Malish

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2013

11.8.2015
Malish sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

27.6.2015
Malish eli nykyisin Artchi sai jo kerran kodin Viipurista. Valitettavasti omistaja ei jaksanut huolehtia koirasta kunnolla ja poika etsii jälleen kotia.

Arcthi on edelleenkin hyväkäytöksinen jo komea poika, joka tulee toimeen niin kissojen kuin toisten koirienkin kanssa. Kerrostalossa asuminenkin sujuu, sillä Artchi ei hauku juuri koskaan sisällä. Hoitajan mielestä Artchi sopii kuitenkin parhaiten ainoaksi koiraksi.

31.1.2015
Malish sai kodin Venäjältä.

14.1.2015
Malish on kuvankaunis, hyvätapainen ja kiltti poika, joka tulee toimeen niin kissojen kuin toisten koirienkin kanssa. Malish pelastettiin kadulta harhailemasta.

Malish oli löytynyt Viipurin kaduilta harhailemasta. Paikallinen eläinrakas rouva kiinnitti huomionsa yksinään kulkevaan kauniiseen koiraan, joka päivästä toiseen kuljeksi samoilla kaduilla. Rouva otti lopulta koiran kiinni ja vei kotiinsa. Hän kyseli koko naapuruston läpi, eikä kukaan tuntenut koiraa. Hän levitti koiran kuvaa myös internetpalstoilla, eikä kukaan sitäkään kautta kysellyt koiran perään.

Malish on erittäin hyvätapainen poika, joka osaa jopa muutamia peruskäskyjä. Selvästi Malishilla on siis joskus ollut omistaja, joka on huolehtinut siitä hyvin. Jostain syystä omistaja ei kuitenkaan kyennyt enää huolehtimaan pojasta ja se hylättiin kadulle. Eläinlääkärin tarkastuksessa Malishilta löytyi jopa mikrosiru, mutta sirun tietoja ei ollut tallennettu mihinkään tietokantaan, joten sekään ei auttanut pojan menneisyyden selvittämisessä.

Malish on arviolta noin kaksivuotias poika. Malish suhtautuu vieraisiinkin ihmisiin hyvin ystävällisesti, vaikka se aavistuksen jännittääkin tutustumista. Malish on yhä kotihoidossa sen pelastaneen rouvan luona, ja hänen mukaansa Malishia parempaa koiraa saa etsiä: Malish kulkee hienosti hihnassa, yksinolot sujuvat ongelmitta, Malish ei rähise koskaan toisille koirille ja kissojenkin kanssa se tulee hienosti toimeen. Autossa Malish matkustaa myös hyvin. Toki Malish on asunut hoitajansa luona vasta vähän aikaa, joten ihan kaikkea pojasta ei vielä voida tietää.

Malish tarkoittaa pikkuista, vaikkei poika nyt ihan minikoira olekaan. Se on oikeastaan varsin näppärän kokoinen: korkeutta noin 50 cm ja kun rakenne on varsin siro, ei painoa ole varmaankaan yli 20 kiloa.

Malishin hoitaja ei ikäväkseen pysty poikaa pitämään, ja hyvin liikkuttuneena hän toivoo, että Malish löytäisi hyvän ja huolehtivaisen kodin Suomesta. Hänen suuri toiveensa on, että hän saisi myös joskus myöhemmin kuulumisia ja kuvia Malishin elämästä Suomesta.

Viipurin koirat - Malish 10.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.